Přejít na obsah

2.0FSI 4x4


Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám 2.0FSI 4x4 r.v.2005 a před měsícem mě začala zlobit. Rozsvítila se kontrolka motoru a po pár dnech nešlo nastartovat- vůbec.Výměna čidla vačky a pořád nic, auto točilo a nenaskočilo. Po odtahu do servisu mi bylosděleno, že všechny svíčky byly špatné- Bosch staré půl roku max. Auto teď jede, ale když sundám nohu z plynu a brzdím motorem tak se mi při otáčkách mezí 2tis a 3tis rozsvítí motor a vedle něj EPC a vstříkne benzín - na sekundu. To udělá několikrát do doby než otáčky spadnou pod 2tis, pak už to neudělá.Naví teď už svítí kontrolka motoru pořád - po napíchnutí na PC prý špatný kontakt na plusu u lambda sondy. Nikdo neví co s tím a do autorizovaného servisu nechci jít, zatím.

Nevíte někdo co s tím, nemělněkdo stejný problém?

 

Díky a pěkný večer

Jarda M

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravím všechny přítomné, protože jsem v oblasti škoda octavia laik, tak jsem se přihlásil na váš veb za účelem užitečných rad. Rád bych koupil octavii scout, na netu jsem našel na bazoši http://auto.bazos.cz/inzerat/56121953/Skoda-Octavia-combi-20-fsi-11Okw-4x4.php octavii 2.0 fsi. Potřebuju auto na ježdění do práce 15 km tam a 15km zpět a hlavně na ryby ( horší cesty ). Naftu bych asi ani neohřál, libil by se mi benzín, ale děsí mě ty km. A proto se ptám, má smysl kupovat takové auto s tolika km? A jakou má životnost takový motor? Nikdy jsem škodu nevlastnil tak prostě nevím. Moc děkuji za rady a zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Kilometry nejsou rozhodující, ale stav, pokud se děsíte KM radím připlatit cca 50-60tis a tam už se něco pěkného s méně km koupí.

Pokud vám je to fuka, doporučuji koupit obyč 1,6 a při nejhorším dokoupit paket pro špatné cesty i s tím plechem pod motor, investice cca 10tis, pokud není vyžadována přímo 4X4, každopádně doporučuji někoho kdo tomu rozumí, je schopen auto napíchnout zjistit různé bolesti a řekne více, z Brna a okolí jsem schopen toto udělat. Jinak 4X4 vždycky sosne více než předohrab to je jasné.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...