Přejít na obsah

nefunční dálkové ovládání


ficut

Doporučené příspěvky

chci se zeptat čím by mohlo být, že mi přestal jet dálkáč :-( baterka v klíči to není, moc se tady v tom nevyznám, zkoumal jsem to téma o mikrospínačích ale odpověď jsem nenašel. Mám 2000 LaK a klíč lízátko ne vystřelovák. Fungoval vždycky normálně, potom začal vynechávat, že jednou jo jednou ne a teďka už nejde vůbec :-(

Odkaz ke komentáři

tak jsem prozkoumal odkaz, zkusím to spárovat, ale myslím že to nepůjde, mě nejede na dálkáč už ani jeden z klíčů, baterky jsem měnil v obou klíčích a stejně ani jeden nejede... na jednom červená dioda bliká na druhém ne, ale předtím fungovaly oba, teď ani jeden.

Ale diagnostika vadu nevyhodí. V komfort jednotce mám jen nefunkční vyhřívání pravého zrcátka

Odkaz ke komentáři

jo jo přesně takhle vypadá můj klíč :-) ale dost prachů chtělo by to vědět 100% jestli je to tím, než to koupím :-) jak jsi zjistil ty že je to tím? :-) a spáruju to když mi nejede ani jeden klíč? ale nevím jestli to bude tím ovládáním, když mi v podstatě přestali fungovat oba naráz ...

Odkaz ke komentáři

Zjisti si číslo komfortní jednotky ( VAG) a pak zjistíš, jakou máš generaci. Podle generace ŘJ zjistíš číslo klíče, který s ŘJ komunikuje. Nejsem si jistý, jestli všechny nevystřelovací klíče jsou vzájemně kompatibilní. Tady na foru se dozvíš vše potřebné, pokud si to tady pročteš.

Já jsem to zjistil tak, že nejdřív to blblo sporadicky, pak nešlo jenom zamykat a pak to nešlo vůbec. Po výměně baterie se stav nezlepšil. Tak jsem to "risknul" a bylo to tím. Nový klíč spáruješ v pohodě. Pokud nechceš riskovat, mohl bys najít ve tvém okolí dobrého kamaráda, který má funkční klíč a zkusil bys ho spárovat se svým autem. Pak budeš vědět na 100%, jak na tom jsi.

Odkaz ke komentáři

čtu furt, ale těžko se mi tu něco hledá :-D našel jsem návod na spárování tak, že jeden klíč dáš do spínačky pustíš šťávu, vylezeš ven a mechanicky auto zamkneš. Zmáčkneš dálkáč počkáš sekundu a pak zmáčkneš znova. TOhle jsem zkoušel a neudělalo to nic. Takhle ale nemůžu spárovat klíč od kohokoliv páč ho nedám do zámku ne? Takže se to dělá ještě nějak jinak?

Odkaz ke komentáři

Tak znova. Pokud máš vadné dálkové ovládání, tak ho NESPÁRUJEŠ!

S cizím klíčem by to šlo udělat tak, že tvojím klíčem č1 zapneš zapalování. Tvojím klíčem č.2 zamkneš mechanicky auto zvenčí. U toho bude stát tvůj kámoš a zmáčkne tlačítko zamykání na svém ovladači. Pak tvojím klíčem č. 2 odemkneš mech. auta a tvůj kámoš zmáčkne tlačítko odemykání. Pak vlezeš do auta, vypneš zapalování, zavřeš dveře. Pak by mělo jít kámošovým klíčem odemykat a zamykat tvé auto.

Odkaz ke komentáři

tak jsem znova vyměnil baterky i když jsem je měnil asi před 3mi měsíci. Vyzkoušel jsem a stále nic nejelo. Vyzkoušel jsem znovu nakódovat dle tvého popisu michal55 a jeden se mi podařilo rozchodit :-))) takže moc díky za radu a aspoň jeden fičí :-) druhý tedy bude určitě v háji celé ovládání :-) ale už to fičí díky moc :-)

P.S jen v jednom návodu bylo, že po nakódování by se mělo úspěšné spárování potvrdit houkačkou, což u mě se nastalo. Ale naštěstí funguje :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...