Přejít na obsah

Trhanie motorom , výkon OK - 1.6 55kW


Doporučené příspěvky

Zdravim páni.



zacinam byt zufali z mojej Octavie :( ide o motor AEE 1.6 55kW ... za jazdy ,bez ohladu na zaradeny prevodovy stupen , bez ohladu na rychlost , bez akej kolvek periody proste nahodou mi motor strati na pol sekundu/sekundu tah... otacky neklesnu ale citim proste ze idem plynulo a zrazu bum a v sekunde zas OK..mozno by som to opisal ako keby dochadzal benzin.. niekedy to spravi velmi prudko, napriklad pri pohynani v jednotke tam citim dost trhnutie a v takej trojke pri 2500ot/min je to to take miernejsie... co to asi moze byt? Vykon OK, spotreba OK, otacky nekolisu.... Menene sviecky Bosch , kable a rozdelovac...rovnako aj cisty vzduchovy filter.. moze byt zly palivovy filter? Nejaky kondenz v palive? Zle nastaveny predstih na rozdelovaci ?



Dakujem za akukolvek radu


Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Chlapi, opat je tu zima a opat riesim problem s trhanim..

 

Niekedy v aprili to po zime prestalo. Celu jar a leto nic (bez problemov som bez toho hnusneho trhnutia najazdil cez 25 000 km ) , prvy krat trhlo niekedy v polovici oktobra cestou z PL kde boli teploty niekde okolo +8 stupov.. potom seria teplych dni a pohoda... posledne dve - tri tyzdne kedy uz je teplota okolo nuly trha v kuse.. a dam ruku do ohna , ze pridu teple dni, april a bude klud. Tj problem ako cez kopirak minulu zimu.

 

Koli tomuto problemu som uz vymenil (vsetko nove diely, ziadne bazarovky) : 2x nove sviecky (teraz su tam NGK BUR6ET) , 2x nove komplet zapalovacie kable (teraz su tam Tesla medene!) , kompletny rozdelovac + nastaveny predstih,trafo , rozvody (sice nie koli tomu ale su nove tj. preskoceny rozvod byt nemoze) , palivovy filter,vzduchovy filter , cidlo teploty motora, palivove cerpadlo a problem stale pri zimnom obdobi pretrvava....

 

Otazkou teraz ostava, aka suciastka ktora nebola menena moze mat suvis s teplotami ?

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...