Přejít na obsah

cukání a chrchlani na 1-3 stupen


Doporučené příspěvky

Zdravím mám problém který se mi projevuje už asi půl roku, auto škubne asi 3 za sebou a přitom vydá takový divný chrchlani zvuk.pak jsem spozoroval při stahlem okýnku že to občas udělá na 1 a 3 rychlost ale bez škubnuti.jen zavhrchla 3 x za sebou a vše se děje v otáčkách 1500-2000 při akceleraci a dost nahodile,jednou to udělá podruhé ne,co jsem vypozoroval zatepla a asi po rozjezdu po zatočení doprava.mam scout 2008 bmm najeto 240 tis km.mam nové rozvody,nový svazek, hodnoty vstriku do 0.8. dvouhmota max 8000 km najeto od dubna co se dávala nova,nová Vacka a hydrostely.novy chladič zpětných splodin. . cukání asi 2-3 x za vteřinu a během toho divné zavhrchlani a pak jede úplně normalne.co to může být?EGR?turbo ?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

nikoho nic nenapadá?ted navíc když jedu do kopce tak v rozmezí 1600-1900 otáček je z motoru slyšet jak kdyby něco osebe dřelo a docela nepříjemně.byl jsem s tím ve 3 servisech,zatím jen každý projel a řekl něco jiného,jeden že asi v převodovce něco,druhý že to může dělt ložisko kola,třetí že turbo,auto pocukává pořád a vše se dějej když je auto zahřáté,během vteřiny 3x posobě zachrchlá a někdy při tom crchlání 3 x cukne.nebudu zatím do toho vrážet když každý tvrdí něco jiného.řazení jde normálně a kromě rozmezí těchto otáček se nic neděje.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, přečetl jsem si tvý článek a něco podpbného se mi stávalo, hlavně když jsem chtěl rycle akcelerovat, či předjet. U známého v servisu mi řekli, že je to nasáváním falešného vzduchu netěsností kolem vstřiků,  přetěsnily vstřiky a vyměnily šrouby k upevnění ( byly o 0,5 cm delší proti novým) a bylo po problémech.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...