Přejít na obsah

Sání


Doporučené příspěvky

Jo, autorizák musí měnit ve velkým, aby něco vydělal ... Taky to může být jen senzor 06J998386, pokud to není prasklý ovládací ramínko od podtlaku. To co řekli je cena za celý sání a ještě jednou tolik za práci ...

post-42591-0-70659800-1506249190_thumb.jpg

 

Odkazy na detaily k chybě, ale ber to jen jako vodítko a ne přesný popis, starší 2.0 TFSI měli klapky poháněné el.motorkem, tady je řízení podtlakem.

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/19594/P3138/012600

https://translate.google.cz/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gerritspeek.nl%2Fvag-com_dtc-19594.html&edit-text=

 

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Ahoj, potrebuju poradit. Nasel jsem na strankach skodadily.cz ze sani s virivyma klapkama na motor 1.8tsi bzb je kompatibilni na motor cdaa. Zajimalo by me jestli to jde naopak, jestli jde sani co je na cdaa jde i na bzb? Mam rocnik 2007 bzb a vag hlasi problem se sanim takze me asi vymena nemine. Jde o to, ze sani na cdaa je o polovinu levnejsi nez to co je na bzb. Predem diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři

Ahoj, budu muset koupit nové sání, nemáte někdo nějaké zkušenosti kde koupit levně a kvalitně, neboť jsem kukal, že všude píší že jde o originální díl, ale ceny jsou od 7000,- do 14000,-. Dík za info.

Jinak asi nějaký rozdíl v sání pro BZB a CDAA bude jinak by nebyl takový rozdíl v ceně. Taky mne teď čeká výměna a nejsem nadšen z ceny ale co se dá dělat.Doufám, že budu mít dlouho pak klid od závad.

 

 

Upraveno uživatelem petrbungee
Odkaz ke komentáři

nevím proč, ale na CDAA je sání levnější a na BZB nepasuje a druhovýroba se nedělá. kéž by někdo vyráběl třeba jen ty klapky s uložením, bylo by to určitě levnější než kupovat sání celé.

https://www.autodilyhh.cz/cs-06J133201AS

https://www.amd-autodily.cz/motor/trubka-saci.html

https://www.cc-autodily.cz/potrubi-saci-6

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06j198211d-saci-potrubi-prislusenstvi-skoda-23756.html

 

Upraveno uživatelem petrbungee
Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Otvorím túto tému, mám podobný problém, sanie som komplet menil (sanie, ovládanie podtlaku klapiek, snímač, tesnenia všetky) v 11/2019, problém bol P 2015(1,8tsi cdaa r. 20212) teraz pred dvoma týždňami nanovo začala svietiť kontrolka motora, auto jazdí normálne, po vymazani chyba naskočí ihneď po štarte, sa sa skontrolovať samotný snímač cez vcds? Podtlakové ovládanie nad 3000ot/min normálne otvára. Stalo sa niekomu že by odišiel iba snímač? Menené aj pcv, skontrolovane všetky hadičky. 

 

IMG-20200721-WA0010.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Měl jsem stejnej problém. Buď koupit nový sání za 12k nebo koupit záslepky výřivych klapek. Nabizej to i na netu, ale cenově za úplnej nesmysl. Sehnal jsem ale levnějc někde na bazoši za zlomek ceny a těsní to dobře, žádnej problém. Držim palce.

Upraveno uživatelem Kristy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...