Přejít na obsah

Dotaz prosim o odpoved.


Doporučené příspěvky

Ahoj te ,

 

Prosim vas chlapy mam dotaz. Mam skoda octavia 2 rocnik 2006 147kv benzin. Posledni dobou kdyz z autem vyjedu tak treba po 5 km auto zacne cukat a vykon jde dolu. Nekdy pridavam plyn a vubec nereaguje a proste se vypne motor , na palubni desce nehlasi zadnou chybu. Po chvili opet nastartuju a jedu dal, ujedu treba 20 km a pak uz to neudela. Tato chyba co jsem mi stava se nedeje porad jen nekdy. Nekdy kdzy jedu zacne opet auto cukat pridam plyn a opet se rozjede , ale nekdy proste musim zastavit a pockat. Zkousel jsem jezdit i na jinou benzinovou pumpu ale ani todle nepomohlo. Byl jsem i v servisu Skoda octavia a po pripojeni na pocitac nebyla nalezena zadna chyba takze jsem se nic nedozvedel. Nevite prosim nekdo co by to mohli byt ? Hodne lidi rikalo ze to muze byt vic problemu najednou , ale pokud to nehodi zadnou chybu je tezke rici co to muze byt. Prosim o radu kdyby nahodou nekdo vedel predem za vsechny odepovedi co stim mam delat moc dekuji. Marek.

Odkaz ke komentáři

tak ono je to tezky v podstate chces vesteni z koule, nejak se mi nezda ze pokud zdechne motor ze by to nezapsalo nejakou hlasku do pameti zavad do nektere ridici jednotky to je trochu divne. jinak projdi tohle tema treba tam na neco narazis. Auto mas od nova ? Koupil jsi ho ted jete nebo ho jezdis uz nekolik let ?

Odkaz ke komentáři

Auto jsem koupil 2016 a v srpnu 2017 to ted bylo rok co snim jezdim. Jezdim kazdy den.Olej , filtry, svicky jsem nechal vymenit. Celej rok od koupeni to bylo v poradku , najel jsem asi 7000 km a az ted v poslednich mesicich to zaclo delat. Rikam , chybu to zadnou nehodi, byl jsem ve Skodovce v serivisu nic nenasli. Proto pisu jsem abych neco zjistil. Pokazde to nedela , ale jak jsem psal , nekdy to neudela vubec a dalsi den to udela. Zdechno to , za chvili nastartuju, minule jsem ujel asi 30km a bez problemu takze nevim. :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...