Přejít na obsah

Koupě nových předních světel.


Doporučené příspěvky

Ahoj. Přední světla na mém autě ( poface 2000) již vykazují značné opotřebení viz můj dotaz ve vlákně se žárovkama a tak bych chtěl koupit nové.Vím, že originály resp výrobky od origináních výrobců se zdají být nejlepší volbou, ale vzhledem ke stáří auta a pod bych se přikláněl k jiným výrobcům, pokud by to nebyly v porovnání s origináním dílem totální šmejdy. Máte nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s druhovýrobou? Myslím zpracování, těsnost, žloutnutí krycího skla, účinnost a pod. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Nevím, jestli stálo za to tahat 4 roky staré téma, ale máš to mít. 

Moje cca 10 let stará zkušenost s čínou, tuším DEPO nebo nějakej podobnej sráč z kelly. 

Zpracování, jednoznačně horší, trošku horší práce to spasovat. 

Krycí sklo klasický polykarbonát, takže odolné pevné, nalepené, takže do nich neteklo, životnost se nedokážu posoudit ale co jsem někde četl, tak žloutnou podstatně rychleji. Proč jsem je hodil na bazoš a sháněl hellu bylo to, že ve svítivosti to vůbec nepomohlo. Ano, možná světelný tok, vzhledem k čistému novému sklu lepší, na druhou stranu kresba zrcadlové plochy byla podstatně horší, originální světla mají tu kresbu celkem pěknou, jasně řezanou s dobrým tvarem. Čína měla tu kresbu takovou rozmazanou a místy bylo vidět takové různé odlesky odpadního světla a místy takové podivné stíny. Samozřejmě z blízka na zdi, nebo u regloskopu to vidět nebylo ale při osvětlování komunikace a vzdálených předmětů to bylo evidetntní.  Staré a nové byly oboje porovnávány s Osram NB a došlo i k rovnání na regloskopu. Ale nakonec to šlo pryč.. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...