Přejít na obsah

Cvakání vysokotlakého čerpadla 1.4 TSI 110 kW


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

lidi prosím nemáte někdo podobný problém s kovovým rezonováním z motoru? Byl jsem auto reklamovat na záruční opravu a bylo mi sděleno, že se jedná o vysokotlaké čerpadlo. Zvuk vydává otevírání a zavírání klapky čerpadla. A záruku mi neuznali, že se prý jedná o normální stav a konstrukční vlastnosti sériového stavu. Teď se dohaduji se Škodovkou a požaduji opravu. Měl jsem vedle nastartovanou stejnou motorizaci a tyto zvuky nevydávala.

 

Díky za informace!! :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ahoj. Sice mám vw tourana, ale hledám řešení obdobného problému u motoru 1,4 tsi 110 kw. Při studeném startu se mi při volnoběhu ozývá z motoru klapot..., po prohřátí zvuk mizí. Při reklamaci mi bylo sděleno, že je to normální projev, že se jedná o vysokotlaké čerpadlo. Zvukový projev prý nemá na nic vliv... kapku mě to znervózňuje...

Odkaz ke komentáři

Mě řekli to stejné, ale vůbec se mi to nelíbilo. Proč by mělo nové auto cvrdlikat tak cikáda. Navíc jsem srovnával s jinými auty stejné motorizace,  nedělalo to takový sytý a hlučný zvuk. Po dohadech se zákaznickým centrem Škoda vyměněno na záruku a zmizelo to. Občas při studeném startu cvaká, ale normálně, ne že by to rezonovalo na kilometry daleko.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Ahoj mám 1.4 110 kw CZDA 57 tis. km a začalo mi to dělat to samé.Mudrcové ve Škodovce záruční opravu neuznali že prý je to normální.Mám ale zkušenost že jsem natankoval premiový benzín u Shellu a zvuk téměř zmizel.Od té doby přidávám aditiva a je to téměř bez cvakání.

Každopádně v mém případě tvrdili že to bude pravděpodobně vstřik ovšem po tom co tu čtu to asi bude jak píšete vysokotlaké čerpadlo.No ještě mám rok a 1/2 záruku tak uvidím jak se to bude horšit nebo naopak.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Stejný problém,cvakání vysokotlakého čerpadla paliva....v záruce nevyměněno 1,4 Tsi 110 kw - jedná se o běžný chod motoru....Jsou to šm*jdi, dle mě je to špatný kus, který by se měl vyměnit. Už asi nikdy, celkem mě zaráží přístup k zákazníkům....jedno auto to dělá druhé ne, ale jedná se o běžný chod motoru :-))))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...