Přejít na obsah

Aktualizácia fóra na verziu 4.2.7


Doporučené příspěvky

V 18. 2. 2018 at 13:39, 160R napsal:

@Honza9007 + @Konny

Toto funguje aj teraz, trebárs keď chceš tohto smajla :beer: , tak napíšeš "dvojbodka"beer"dvojbodka a dá ti ho tam. Smajlíci boli okopírovaný z pôvodnej verzie presne tak, ako boli a sú nastavený rovnako. Možno by sa mohli pridať nejaký ďalší, trebárs klasické :-) :-( :-P a podobne.

 

Ano, jde mi o ty klasické smajlíky, jako :-) ;-) :-P atd. Na předchozím foru tito smajlíci fungovaly, ale teď nefungují... :-(

Odkaz ke komentáři

@Konny

Staré smajlíky už podporované nie sú, preto sa automaticky v texty ani netransformujú na obrázky. Jediná možnosť, ako vložiť smajlíka do príspevku, je vložiť ho výberom zo zoznamu.

@jar_da

Neprišiel som na to, ako v profile zmazať prílohy. Dajú sa len prezerať, ale mazanie tam chýba. Mazať prílohy vedia len admini v admin rozhraní.

@p2p

Vložil si asi nejaký iný obrázok, než si chcel :ohmy:

Odkaz ke komentáři
před 16 minutami, 160R napsal:

@Konny

Staré smajlíky už podporované nie sú, preto sa automaticky v texty ani netransformujú na obrázky. Jediná možnosť, ako vložiť smajlíka do príspevku, je vložiť ho výberom zo zoznamu.

OK, to vysvětluje vše. Šlo by tedy aspoň rozšířit seznam smajlíků co se nyní nabízejí? Dost celkem základních smajlíků tam totiž chybí...

Odkaz ke komentáři

Teď jsem nad tím dumal, jakých 32 smajlíků, když jich mám jen 21??? Pak mi to nedalo a klikl jsem u smajlíků na kategorie a tam je opravdu možnost zobrazení 32 smajlíků a co nevidím, ukázaly se i ty základní smajlíci jako smajlík s vyplazeným jazykem, usmívající smajlík atd. O to mi celou dobu šlo... Takže už jsem taky spokojenej, další nepotřebuju, ale právě mi chybělo těch 11 základních smajlíků, které už vidím :palec:

Odkaz ke komentáři
V 11. 2. 2018 at 23:20, borlan napsal:

Ahoj, mám jen drobnost - tak jako při minulém upgrade je u přihlašování jako výchozí zaškrtnuto "Přihlásit mě automaticky...". Mělo by být výchozí nezaškrtnuté. Takhle to musím stále hlídat na počítačích ke kterým má přístup více lidí... 

Omlouvám se, nechci prudit...jen jestli nezapadlo a má někdo kompetentní zapsáno v úkolníčku...díky za info. :cool:

Odkaz ke komentáři

Tady mas odpoved.

 

12.2.2018 23:30 > Pri prihlasovaní je zaškrtnutá voľba "Přihlásit automaticky" -> úprava, ktorá fungovala na starej verzii fóra, už na novej verzii 4.2.7 nefunguje. Žiadosť nám z podpory IPB bola zamietnutá s odpoveďou, že takto to má fungovať tj voľba má byť zaškrtnutá a že takto je to správne. Nateraz to riešiť nevieme, musíte si zvyknúť, že si tú voľbu budete odškrtávať ručne.

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo odkud soudruzi z IPB vzali to, že takto je to správně :rolleyes: Na PC kde mám tuto volbu zaškrtnutu to neřeším, ale tam kde nechci aby tato volba byla vždy zaškrtnuta to musím vždy odškrtnout a to tak, že je to několikrát za týden. V opačném případě, respektive požadovaném, to na jednom PC udělám jen cca 1-2x za měsíc a na ostatních vůbec. Možná tomu nerozumím, ale spíš bych řekl že to bude jinak :wallbash:

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...