Přejít na obsah

Problém zo štartovaním studeného motora 1,9TDI BXE


Doporučené příspěvky

Viete mi prosím poradiť čo môže spôsobovať občasné problémy so štartovaním na studený motor 1,9 TDI  BXE. Motor naskočí a vzápetí zhasne. Potom už nechce chytiť. Až po niekoľkonásobnom štartovaní začne bublať až naskočí. Inokedy chytí, ale zo začiatku 2-3 sekundy má klepavý chod, potom sa vezme a ide normálne. Bežne chytí na prvú bez problému. Tento problém sa objavuje sporadicky, či je zima alebo teplo. Ďalší opakovaný štart je už v pohode. Tiež pri zohriatom motore štartuje bez problémov.

NIekde som na fóre čítal, že boli úplne rovnaké problémy a nakoniec sa našla chyba. Budem veľmi rád, keď mi niekto poradíte, čo  je za touto sporadicky sa objavujúcou závadou. A ako na to.

Odkaz ke komentáři

Mě to zase špatně chytá jen když když je motor málo zahřáty. Studený a zahřátý na 90 st. startuje na drc. Obdobný problém, co popisuješ jsem zažil ,když mi podle servisu padala nafta. Jak vychladl motor nebo třeba za 8 hodin . Pak jsem nastartoval až na 4 - 5 start . Start byl v délce cca 7 sek. 

Odkaz ke komentáři

V čom bol problém s padajúcou naftou? Pokiaľ by bol problém s netesnosťou, tak predpokladám, že by sa palivový systém zavzdušňoval pravidelne. Mne sa problém  objavuje sporadicky. Už som vymenil aj palivový filter a  dal som si poriadny pozor pri montáži aby bolo tesnenie založené správne. A nepomohlo.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...