Přejít na obsah

Úprava výkonu -chip pro 2.0 TSI


Doporučené příspěvky

Úpravy výkonu pro tyto vozy nabízím včetně měření před a po úpravě, včetně diagnostiky, včetně vypnutí stop start, případně dalších bonusů. Možno upravit i DSG launch control. Hodnoty úprav jsou naprosto reálné. To znamená, že kůň změřený u mě se nerovná oslům naměřeným u konkurence. A je jedno o jakou se jedná firmu. Není třeba vyhazovat peníze za sání, výfuky atd. Rozumná úprava nevyžaduje změnu HW, a  280-350 PS na přední nápravě  je až dost i při systému VAQ. Dost z vás ještě nepochopilo, že závodní auto vypadá úplně jinak.Naopak pro běžné ježdění je úroveň jedna naprosto dostačující a doporučuji většinou především výměnu inercooleru za větší např. APR, Wagner, Holle, atd.

Pro více dotazů neváhejte zavolat.

Odkaz ke komentáři

O APR jsem vůbec nemluvil, ale když už jsi to nakousl, jejich měření je také docela sporné. Pokud na autě,  které má 365PS  / a tuto hodnotu uvádí i APR/ naměří 418PS, tak je asi něco špatně.  Točivý moment 570Nm  seděl, ale na předokolku bych řekl, že naprosto zbytečný. Plnící tlak 3,2 je taky až dost. Jsem zvědav kolik s tím dotyčný najede. 20-30 tis. neberu jako dobrý výsledek. To opravdu ukáže až čas.

A k odezvě na plyn, spíše jde o zvuk a odezvu na meziplyn, nikoliv v zátěži. To je placebo. Rozšířený vstup má vliv až u většího turba , či otevřeného výfuku/sport kat apod. Auto  ti klidně i pár jedincům změřím zdarma, jde mi o to vnést trochu pořádku. Bohužel přeměřuje i např. MAHA na Jarově i v Roztokách / nevím proč/ a všem je to jedno. V klidu změří motor pro Svět motorů 1.0TSI 99 či kolik kW.  Přitom mám tři měření z hřídele,  /příméměření /  a ani jedno nemělo víc než 91 kW, včetně měření u mně /83-89kW.

 

 

 

5aa3037b40c95_1_0TSI.jpg.ca77a74a50b1c8d562530775d508ca3e.jpg

1.0 TSI 1.jpg

Upraveno uživatelem motorpower
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

mám úpravu od Motorpowera, a potvrdím jen to výše zmíněné o jeho službách. Práce odvedena přesně tak jak má být, domluva ve všem upřímná, zcela bez problému. Jde vidět že jde o člověka který rozumí tomu co prodává a zažil. Úpravu mám už cca rok (10000km). po chipu 311PS@477NM dlouhodobá cca 11l (dostává céres). Rozhodně doporučuji poměr cena/ výkon TOP

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...