Přejít na obsah

Od jakého roku se dělaly jen faceliftové palubní desky?


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

vlastním Škodu Octavii 1, 75kW, r.v. 2003 (základní výbava, tzv. classic)  a moje palubní deska vypadá přesně takhle viz. přiložený soubor č. 1 a jde jen o to, že jsme se bavili se strejdou od přítelkyně, že všechny octavie po roku 98 měly jenom nové palubní desky viz. příloha č.2 tzn. ta kapka byla jenom po budíkách, výplň dveří byla taková tmavší apd. 

Proto se obrácím na Vás jako zkušenejší, jak to teda vlastně je :-) googlil jsem, ale přímo článek o tom, kdy/od jakého roku se dělávaly jen novější palubní desky v octaviích jsem nenašel.

ale přeci jenom něco, článek zde

Už v roce 1998 tak přišly nové přední sedačky s vybráním pro kolena zadních cestujících, o rok později zeleně podsvícené přístroje a mnohem hezčí palubní deska (ovšem jen pro vyšší výbavy).

 

+

5ac9d3bb6ee1d_Beznzvu.thumb.jpg.0a3a16a8043843ee6d4d5392a30c1ce9.jpg

 

Děkuji!

21.jpg

22.jpg

Odkaz ke komentáři

Myslím,že v roce 98 se měnila pouze přístojová deska(štít přístrojů) trochu grafickým provedením a změnou podsvícení z červené na zelenou.Celá palubní deska tkzv.vlna ,šedá nebo černá vydržela až do roku 2000 u všech stupňů výbavy LX,GLX i SLX.facelift se stupni výbavy Ambiente a Elegance byly osazeny novou palubní deskou,tkzv.kapličkou.nejnižší výbava Classic byla vybavena stále vlnou až do roku 2004,kdy všechny stupně výbavy nahradil jeden a to O1 Tour.

Odkaz ke komentáři

Nevím, z fotky to poznat nešlo, krom toho, že to stojí před čerpačkou plynu, kde jak dost často pozoruji, si dělají někteří řidiči jen parkoviště, což za ty roky co na LPG jezdím mě již ani nepřekvapuje. Tak pokud člověk nepotřebuje výbavu a byla by za dobrou cenu a v automatu, manželce bych jí klidně také koupil na dojíždění do práce.

Odkaz ke komentáři

Cože? :-D lidi si dělají z LPGka parkoviště? Tak tam se snad parkovat nesmí ne :-D kromě tankování plynu samozřejmě.
Tohle je moje 1. Auto koupené bratrancem, asi jsem při koupi byl natolik ohromen (barvou a kolama), že jsem netušil, jak mi bude klima v létě chybět, byť dojíždím 8 km do práce.
Jsem rád, že jste pomohli moje panikaření zastavit, protože strejda říkal, že se dost jedná o skládačku - díky té staré palubní desce, ale není tomu tak.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jestli to je pravda tak to je to k zblití :-D Jako vzhled pofacelift, interiér předfacelift?

Jediný důvod vydím že chtěli používat původní vybavení třeba v Kvasinách a taky že Škodovka namrskala palubky 10tisíce do zásoby.

Každopádně o tom slyším poprvé nikde o tom není zmínka. Technický provedení bylo teda pofacelift?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Taky mám Octavii 1 rv. 12/2002. Je to 1,6 MPi 75kW. Verze clasic po faceliftu se starou palubkou ale novými budíky. Měla 14" plechy (byly tam i origo gumy) švihadla, bez klimy a zamykatelná zátka nádrže. No už má 15" Tritony, zatmavená zadní skla včetně kufru 5% folii (rozumějme propustnost) a hned i z venku vypadá lépe.

Auto jezdí výborně a nestěžuji si. Ale zas jsem viděl v UK Octavie před faceliftem, ale s novou palubkou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...