Přejít na obsah

Sportovní sedadla?


Doporučené příspěvky

Ahoj Oktávkáři,
rád bych do své O1 combi dal nějaká sportovnější přední sedadla s výraznějším bočním vedením. Nechci tvrdé skořepiny, to auto mám jako daily driver, ale protože už je vzhledem k věku a využívání auta sedačka řidiče orvaná (v levé bederní opěrce natolik, že dírou v molitanu prolézá kovová konstrukce), přemýšlím, zda tam nedát nějaká jiná.
Chtěl bych něco opravdu levného, řekněme do 5000 Kč. Nevím, nakolik jsou mé požadavky reálné, tak mě prosím hned nevyhejtujte. Nevadí mi použitá sedadla, přemýšlel jsem nad RSovýma (dají se najít na vrakáči?), ale nevím, jaké jsou alternativy.
Poradíte, prosím?

Odkaz ke komentáři

Ale já nic neříkám o tom, kdo má lepší boční vedení. Vím že RS má dobré boční vedení. Navíc Octavia 1. gen zatáčky prostě vůbec nemiluje, takže výraznější boční vedení je zbytečnost. A další věc je vzhled. Octavia je usedlé auto a nejhezčí interier je prostě komplet RS nebo LaK ve světlé, ještě ta světlá látka dávaná do posledních Elegance. Nic víc a žádný červený hnus viz nahoře. Jsi-li tuzingář, dej si tam co chceš. Chceš-li boční vedení, kup si Leon Cupra. Tam už to má větší smysl.

HOWG

Odkaz ke komentáři

Já mám 4x4 verzi, není to žádná rally kára, ale zatáček se nebojí - vzadu má proti klasické oktávce víceprvek. Dostat to auto na limit podle mě není zas taková sranda (samozřejmě máme ten instinkt přežití každej trochu jinde) a rozhodně to není o nenadálý kousavý nedotáčivosti.
Nejsem tuzingář, chci autu udělat nějakej běžnej servis a s ním nasypat pár tisíc i do věcí, který bych, čistě pro to udržet auto na silnici, nepotřeboval, ale zlepší mi trochu uživatelnost. Navíc, sedačka řidiče se mi fakt brutálně sype (chybí kus spodního laloku levého vedení).
Edit: Prosím o relevantní komenty, neraďte mi, co si mám místo toho z VW group koupit (sorry, ale je to dobrej joke :D ). Ptám se na boční vedení, vzhled posoudím sám. Leona si kupovat nebudu, za pár měsíců pořizuju nějakou zadokolku jako druhý auto.

Odkaz ke komentáři

Hlavně v zatáčkách buď sakra opatrnej, stačí bláto nebo šterk a jak se ti připojí zadek, tak to s tebou může udělat za volantem pěkné čachry. Nebyl bys první ani poslední koho by HALDEX 1.gen. pěkně vytrestal.

 

Na blbnutí si fakt radši kup zadokolku a s Octou 4x4 jezdi uvážlivě.

Odkaz ke komentáři

Zdar, nechci zbytečně zakládat nové téma, když už tu sedačky řešíte. Mám O1 a koupil jsem sedačky z Cupry. Problém je, že z ovce jdou dva dráty k bagu, tudíž zakončeno dvoupin a koncovka z Leona má tři dráty, tedy trojpin. Naco je ten gáblík navíc a jak to popřípadě obejít? Nejlépe propojit. Díky za odpověďi.

koncovka_z_Octavie_I.jpg

koncovka_ze_sedadla_Leon_Cupra_R.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...