Přejít na obsah

Problem s turbem


Doporučené příspěvky

Zdravím, mam problém s turbem na mé o2 1.9tdi 77kw BJB mi odešlo turbo a kupoval jsem jiné použivané které jsem nechal v servise vyměnit ale po výměně auto před zabráním turba auto pocuká a pak až zabere a zabere až třeba na 2.5 otáčkach a nemá skoro tah držim až na podlahu a sotva se to rozjíždi a kolem 2.5 kde už skoro řadím tak to turbo teprv zabere. V servise mi řekli že jw to prý skrz tlak turba skrz to že je to chipnuté a pry se tam musi nastavit jiné hodnoty u někoho kdo chipuje auta který tam nahraje nějakou napu.

má s tímto nekdo zkuštenosti nebo veděl by jak to spravit? Díky

Odkaz ke komentáři

blbost s tím chipem, bude špatné turbo..trvej na tom aby udělali log a ukázali ti požadované a reálné hodnoty

taky jsem si nechal dělat turbo, dal se repas a do 2,5 tisíc netlačilo vůbec až pak se nafouklo, výsledek byla špatná regulace v turbu, výměna za jiný kus a hotovo jede to jak předtím

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

U BJB se mi turbo rozletělo kolem 160 tis km a až třetí repas turba byl ten, kdy turbo táhlo jak má. Taky jsem slyšel, že to je jasně tím chipem - přitom tam mám daný jen ten nejslabší. Navíc po roce mi pak turbo začalo pískat, ale podle diag mám všechny hodnoty v normě. Teď na něm mám najeto cca 90 tisíc a krom "pískání" zatím běží, jak hodinky ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdravím

Taky mám  BJB a turbo po repasi Garret 751851 od Janoušek motor sport ,teď na něj mám ujeto 800.km,  mě tedy nic necuká jede plynule nepadá do nouze ale turbo začne tlačit asi ve 2300.ot.

U Janouška po tel.radě mě řekl že je tam červík " a někam sním otočit .. Už si nepamatuji kam otočit ..Můj dotaz je zda to udělám na motoru bez sundání turba a jak to udělat ..

Do 2200.ot. jede auto lenivě jak veš,po 2300.ot. se začne probírat a ve 2500 to začíná zabírat no ve 3000.ot. by to auto vraždilo ..Ale taky s tahem skončilo , to staré turbo KKK (původní) tahalo od 1700 ot +- Muselo pryč ,potíže s emisemi a žralo olej , vůle hřídelky starého turba byla 3.mm. v pohybu horizontálním .

Prosím Vaše zkušenosti rady .

Děkuju.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...