Přejít na obsah

Jaká baterie


Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Prosím Vás, nevsimli ste si ked už vám odchádzala baterka či vám stúpla volnobežná spotreba? Či sa ju alternátor nesnažil stále dobíjať a tak zaťažoval motor? Mám problém že mi ukazuje spotrebu na volnobeh bez elektrických spotrebičov a klimi 0,9l/hod.. a mám typ práve na toto len to chcem potvrdit od niekoho kdo už sa s tým stretol než kúpim možno zbytočne novú baterku. díky za rady...

Odkaz ke komentáři

zmerať ako? pri záťažovom teste na 250A spadla na 10,2V je to dobre alebo špatne? je to 61Ah exide, boh vie ako stará, po 30 hodinovom nabíjani mala podla hustomeru elektrolitu 4 články na 100% a dva články na 75%, elektrolitu bolo málo takže sa doliala destilkou a nechala znova nabíjať, po 12 hodinách v nabíjačne mala 3x50% 2x75% a 1x 100% na prázdno drží 12,5V. Babo raď :wallbash:

Upraveno uživatelem Kocina
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám O2 1.9TDI 77kw a před zimou bych chtěl vyměnit baterii (nechal jsem puštěné rádio cca 10-15minut a už jsem nenastartoval, stačilo chvilku oživit nabíječkou a auto zase startuje jak má ).
Chtěl jsem se zeptat
1. ​Varta Blue Dynamic 12V 74Ah 680A nebo nějakou jinou ?
2. Když vyndám starou baterii a vyměním jí za novou nebude chtít ​třeba rádio nějaký kód (auto mám z bazaru ) ?
3. co se starou baterii ? ​
předem děkuji Filip

Odkaz ke komentáři

Já právě budu asi taky muset koupit novou baterku, jednak mi ji tam něco žere, ale zřejmě ta co ji tam mám asi už nebude uplně O.K. Nabil jsem ji , týden ležela v garáži na zemi a měřák ukazoval pořád že je plně nabitá, a zdálo se , že je v pořádku. V pátek jsem ji hodil do auta , a dnes ráno (tzn.2 dny) už nešlo nastartovat .Měřák hlásí napůl nabitá , že chce dobít. Měl jsem pujčenou Vartu Blue 74Ah , a ta po celý týden v pohodě startovala, a když začala kontrolní LEDka co hlásí plně nabitou skomírat (když jsem 2 dny nejel), stačila krátká projížďka a už ukazovala že ji O.K.

 

Chci tam dát Vartu Siver 77Ah - zvládne ji auto dobíjet ? , auto je OII FL 2.0 TDI CR výbava Elegance Plus

 

Chtěl bych se zeptat, co máte 2.0 TDI ,co tam máte za baterku ? Já tam měl 63ku a ten černý koženkový (chlupatý) obal . Do toho se ale ta 77 co bych tam chtěl dat nevleze , takže bych musel koupit ten tvrdý plastový kryt . No a chtěl bych se zeptat , jestli se do něj ta Varta 77Ah vleze, máte ji někdo v autě ? Rozměry jsou stejné jako u té Blue Dynamic 74ah ....... D 278 Š 175 V 190

Pujde to s ní zadeklovat / zavřít s tím orig. krytem , nebo to bude muset zůstat otevřené ? Do toho podvozku se vleze , to sem zkoušel . A NEBOO, nevyrábí se ten koženkový/hadrový i na ty větší autobaterie ?? dík za rady :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj kluci potřebuji radu,dnes jsem šel z práce a chci nastartovat a baterka byla ko.

Chci se zeptat-mám doma zánovní baterii Varta (6měsíců stará v dom.traktoru)-ale jeji kapacita je jen 56ah a startovací proud je 480A.

Ráno potřebuji jet na druhou stranu republiky-můžu ji tam zatím dát-nastartuje to motor 1,9/77kw?

A pak ještě nemůže se něco stát-přebití baterie při jízdě nebo něco podobného?

Auto mi dobíjí 14,6V

Upraveno uživatelem ccdeny
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 5 měsíců později...
  • o měsíc později...

Tak já při koupi ve 2012 měl v autě originální baterii Škoda, bohužel nevím, jak dlouho tam už byla. Ale mě vydržela až do letoška a vydržela by dýl, kdyby se s Octou nezačaly jezdit krátké trasy, kdy se víc startovalo než jelo... A to jsem jí vůbec nenabíjel :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...