Přejít na obsah

TDIFUN - Chiptuning


Doporučené příspěvky

logoFUN.gif

Náš odborný tým se zabývá diagnostikou, opravami a laděním zejména Dieselových motorů koncernu VW (Audi, VW, Škoda, Seat).Pro tuto činnost používáme nejmodernější originální diagnostické přístroje a zařízení EVC OLS300, HEX-CAN, Bosch KTS 550, new official Galletto flashtool, programátory XELTEK atd. kterými jsme schopni zjistit většinu závad, popř. Váš vůz naladit v nejlepším poměru výkon/spotřeba.

 

Mezi naše stěžejní činnosti také patří chiptuning kterému se věnujeme s tou největší možnou pečlivostí a praktické zkušenosti zúročené v motorsportu (náš titul nejrychlejší 1.9TDI na Moravě) nás řadí mezi absolutní špičku Dieselchiptunerského oboru v ČR.

 

Jsme prodejci vysoce kvalitních vstřikovacích trysek pro dieslové motory Fratelli Bosio.

 

Jako první v ČR jsme vyladili motor 1.9TDI na 300 koní :-)

 

Zdeněk Hájek

mobil: +420 608 020 164

EMAIL

www.tdifun.cz

 

Provozovna:

Areál VOP GROUP, s.r.o.

Lipová 1128

737 01 Český Těšín

 

GPS:

Loc: 49°44′31.592″N, 18°36′12.475″E

ČLEN FÓRA : TDIfun

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...
  • o 2 roky později...

Akce pro zacatek roku 2016 pro motory commonrail 2.0TDI 1.6TDI, EDC17 Bosch a PCR2.1 continental

( varianta full s merenim vykonu na brzde, diagnostika, protokol cena 8200,-)

( varianta eco bez mereni vykonu na brzde,diagnostika, kvalita upravy stejna jako full, cena 7000,-)

 

objednavky, dotazy apod. info@tdifun.cz , tel.+420608020164

www.tdifun.cz

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Superb 2 combi, 2.0 TDi, 125 kW, CFGB, DSG, predokolka.

Jen bych se chtel zeptat - jak ladis DSG? Jen tomu pridas otacky na jednotlive prevody a respektujes, ze nejaky kvalt je delsi/kratsi, nebo je mozne to navazat napriklad na kroutak, neco ve stylu 'pri prerezeni na vyssi prevodovy stupen prerad tak, aby cilove otacky vzdy odopovidaly xxx Nm'? (tak nejak to delaji napriklad pri upravach v BH Motorsport u nas v Brne, coz je mi celkem sympaticke)

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se ale vubec nestiham tady chodit, idelane pro mne by bylo kdyby jste se mi ozvali telefonicky +420608020164 s tim ze se odvolate tady na tuhle akci a poresime to rovnou i s nejakou domluvou na termin. Neco muzu mezi svatky udelat, mam tam jeste prostor a ty dalsi po novem roce, budete mit vanocni akci opozdene :-) jestli dobre pocitam, slo by o 4 vozy...Dekuji

Odkaz ke komentáři

Tak to mám hotové, včera jsme to Č. Těšíně spáchali a opravdu se slevou přes 30%. Naprostá chvála. Velice oceňuji komunikaci. Výborně mi pán v TDI FUN poradil a vysvětlil vše, co jsem potřeboval vědět. Navíc mi zjistil i chybějící médium v klimatizaci a taky mi poradil, co může vydávat pískavý zvuk při akceleraci. Myslel jsem, že je to turbo, ale skoro jistě to bude trubka zpětného vedení spalin (sice mi řekl, že by to mohlo stát asi 600, ale stojí nejlevnější 2800,- Kč, nicméně nemůže vědět vše). Jde vidět, že tomu Tdifun opravdu rozumí a je to na autě znát. Odjížděl jsem z Tdi Fun a hned od brány areálu v Českém Těšíně jsem byl překvapen. Pružné zrychlení je strašlivě moc znát. Z 0 na 100 je nějaký rozdíl, ale co se týče zrychlení ze 60 na 120, tak to je neskutečně pružnější. Spotřeba včera zatím stejná, ale to je jenom díky tomu, že jsem se nemohl nabažit zrychlování. Předjíždění je teď opravdu požitek. Dnes jsem jel vyloženě na spotřebu a je cca o 0,8litru nižší než před chipem. Vřele doporučuji, opravdu to stojí za to. :palec: :palec: :palec: :palec:

 

Jinak díky Tdifunovi za slevu, před svátky moc potěšila ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...