Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
Aug 25 2009, 09:31
Příspěvek
|
|
|
dlaždič fóra ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 201 Registrován: 22-June 09 Od: Praha Člen číslo: 59 |
Pokud Vám něco zlobí nebo se chcete na něco zeptat pište sem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nebo máte nějaký nápad jak je vylepšit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Sep 25 2009, 16:13
Příspěvek
|
|
|
dlaždič fóra ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 201 Registrován: 22-June 09 Od: Praha Člen číslo: 59 |
jj takhle je to myslím, lepší. (IMG:style_emoticons/default/palec.gif)
|
|
|
|
Sep 25 2009, 22:25
Příspěvek
|
|
|
Fakt nejsem vrah... Skupina: OctaviaClub Příspěvků: 391 Registrován: 21-June 09 Od: kousek od Přelouče Člen číslo: 26 |
zabiaku webík dobrý v pohodě, ale když jsem zadal adresu a otevírala se mi stránka, tak jako první byl načtený banner vpravo v rubrice doporučujeme s Mustangem (levné elektrony). Ten Mustang je pěknej a vím že to je reklama bez které to nejde, ale byl to prostě první obrázek který jsem viděl na webu škodaoctavia... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Netuším co s tím, asi nic nebo maximálně posunout níž, ale pak klesá jeho cena. Tak vlastně nic, web je pěknej.
|
|
|
|
Sep 26 2009, 09:54
Příspěvek
|
|
|
To je asi nějaká náhoda. Mě se první načte levé menu. Nevím jestli to lze nějak ovlivnit pořadí načtení. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 26 2009, 15:35
Příspěvek
|
|
|
Fakt nejsem vrah... Skupina: OctaviaClub Příspěvků: 391 Registrován: 21-June 09 Od: kousek od Přelouče Člen číslo: 26 |
Né v pohodě neřeš to, jen mě to pobavilo, opravdu ten obrázek byl první co se mi načetl (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Oct 2 2009, 08:10
Příspěvek
|
|
|
Staňte se fanouškem na fejsbuku: http://www.facebook.com/pages/Skodaoctaviacz/96208619268 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Přiložený soubor(y)
|
|
|
|
Oct 22 2009, 23:05
Příspěvek
|
|
|
Něco se posralo. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Budu to muset nějak opravit. Ach jo.
|
|
|
|
Oct 24 2009, 08:39
Příspěvek
|
|
|
Povedlo se mi to zase zprovoznit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Oct 24 2009, 10:49
Příspěvek
|
|
|
Pionýr slepých uliček ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 7 893 Registrován: 23-June 09 Od: Ostravy Člen číslo: 238 |
Tak sláva (IMG:style_emoticons/default/pivo.gif)
A v čem byl problém? |
|
|
|
Oct 24 2009, 10:58
Příspěvek
|
|
|
Fido Skupina: Moderátoři Příspěvků: 1 119 Registrován: 21-June 09 Od: Brno Člen číslo: 13 |
Zabiaku mas moc pekny web jenom mi tam schazi jak vyhledat nove prispevky od posledni navstevy... nebo neco podobneho... Ale jak rikam supr web...
|
|
|
|
Oct 24 2009, 11:15
Příspěvek
|
|
|
Instaloval jsem aktualizaci jednoho modulu a po aktualizaci databáze bílá smrt. Tak jsem ho smazal a hodilo to ten error.
A to už jsem myslel, že je konec. Protože jsem se nedostal nikam ani do administrace. Naštěstí mi jeden člověk poradil jaký modul to dělá a druhý člověk mi poradil jak ho vypnout přes databázi. A naskočilo to. Ještě teď musím udělat zálohu tohoto a pak ho zkusím přeinstalovat aby vše fungovalo. Ale byl jsem už opravdu zoufalí. p2p: Díky za nápad, zkusím to nějak pořešit. Co jsem koukal, tak jde zobrazit poslední příspěvky v diskuzích kam napíšeš. Ale nevím jestli je to povoleno pro normální uživatele. Ale určitě tohle pude nějak udělat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Oct 24 2009, 11:26
Příspěvek
|
|
|
Fido Skupina: Moderátoři Příspěvků: 1 119 Registrován: 21-June 09 Od: Brno Člen číslo: 13 |
To je jenom muj nazor... chodim k tobe pravidelne a snazim se dohledat co je od posledne navstevy noveho a musim to prohledavat skoro vsechno je to zbytecne a zdlouhave a hlavne mi muze neco utect (nejaky prispevek) a tim padem budu jako navstevnik tveho webu ochuzen o zazitek neco vedet... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/palec.gif) (IMG:style_emoticons/default/smich.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
Nov 7 2009, 19:35
Příspěvek
|
|
|
hodnost: CLASSIC ![]() Skupina: Members Příspěvků: 2 Registrován: 18-October 09 Člen číslo: 1 618 |
jj takhle je to myslím, lepší. (IMG:style_emoticons/default/palec.gif) zdar,mam problem,rano pri štarte mam problem,motor kašle,skače,sem tam zdochne až kym sa trochu nezohreje.neviete mi niekto poradit?Ďakujem |
|
|
|
Nov 9 2009, 10:22
Příspěvek
|
|
|
zdar,mam problem,rano pri štarte mam problem,motor kašle,skače,sem tam zdochne až kym sa trochu nezohreje.neviete mi niekto poradit?Ďakujem Zkus se zeptat zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry118259 . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tohle je špatné téma a navíc bohužel nedokážu poradit. |
|
|
|
Nov 10 2009, 15:15
Příspěvek
|
|
|
p2p:
Nové příspěvky od poslední návštěvy zjistíš takto: Můj účet - Sledovat A zobrazí se ti! (IMG:style_emoticons/default/palec.gif) http://skodaoctavia.cz/diskuze/jak-zjistim...sledni-navstevy (IMG:http://skodaoctavia.cz/sites/default/files/sledovani2.jpg) |
|
|
|
Nov 10 2009, 19:44
Příspěvek
|
|
|
jjj dikec moc hned to skusim...
|
|
|
|
Dec 18 2009, 09:10
Příspěvek
|
|
|
201 fanoušků na fejsbuku (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Staňte se fanouškem. http://www.facebook.com/pages/Skodaoctaviacz/96208619268
|
|
|
|
Jan 7 2010, 19:20
Příspěvek
|
|
|
Přidělal jsem další sub menu, díky kterému budeme moci články třídit podle atributů zatím jen pro tuto sekci:
http://skodaoctavia.cz/navody/ostatni To menu je to nahoře: exkluzivně*užitečné*legislativa*zajímavosti*fantasy Co si o tom myslíte je to přehledné? Přišli by jste na to že je to menu? .. Potřebuji zpětnou vazbu. Díky (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tohle chci udělat všude hlavně u návodů by to mohlo být dobré, kdy budete pomocí tohoto menu třídit podle třeba řadička, světla,... |
|
|
|
Jan 10 2010, 08:56
Příspěvek
|
|
|
hodnost: CLASSIC ![]() Skupina: Members Příspěvků: 22 Registrován: 28-December 09 Od: České Budějovice 11 Člen číslo: 2 303 |
Zdarec.
Já se jenom chci zeptat, zda je tady možno nastavit sledování témat s upozorněním e-mailem - nemyslím SZ, ale běžné téma ve kterých figuruješ a chceš info o dalším příspěvku e-mailem do vlastní schránky. Tak při každé návštěvě své pošty víš, že někdo další reagoval na tvůj příspěvek, nebo téma. Nevím, jestli to zde jde navolit - zaškrtnout. Díky. |
|
|
|
Jan 12 2010, 18:07
Příspěvek
|
|
|
Pokud myslíš moje stránky tak jde. Pod články nebo diskuzí je pro registrované tlačítko Upozornění do e-mailu a tam si to zatrhneš. Tady na fóru to nejde.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| PDA verze | Aktuální čas: 9th September 2010 - 05:51 |
![]()
Tvorba WWW - MULTIHOSTING -
AHOSTING.cz