Přejít na obsah

culda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    602
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Informace

  • Auto
    Octavia III Combi

Návštěvy profilu

1 945 zobrazení profilu

culda's Achievements

1

Popularita

  1. Kdby měl někdo zkušenost s výměnou sportovního kitu sání budu moc rád za nějaké info. Díky
  2. Zdravím všechny. Nedával jste někdo Racingline sportovní kit sání R600 ? Potřeboval bych vědět, jestli se dá namontovat doma a jestli to má vůbec smysl, nebo jestli máte někdo radu jaké sání případně dát do ročníku 2013. Díky za každou radu a poznámku.
  3. Stále spolu. Chystám se na černou střechu a nějakej ten doplněk na přední nárazník . Rád bych trošku přidal koníky, ale zatím nevím kmu svěřit . Další by mělo přijít na řadu odstranění nápisů, tak snad nebudu muset nasledně i lakovat 😄 😄 😄
  4. Tak ok to není. Nyní to zase špatně startuje při teplotách +25 stupnů .
  5. Nějaký pokrok ? Dával jste někdo ?
  6. Tak zatím vyřešeno aktualizací software ve škodovce. Zatím to vypadá ok.
  7. A nevíš kdo to dělá ? Mám 2013 tak bych rád taky trošku poladil 😄 . Díky
  8. Jsem zrovna po aktualizaci tak dám vědět. Vím, že už je to nejaký rok pryč, ale třeba pořád někdo řeší 😄 stejně jako já.
  9. Ahoj pánové, nevíte někdo jestli jsou přední čidla která jsou blíže ke značce stejná ? Tedy jestli se dá zaměnit levé a pravé. Díky
  10. tak zatím žádná odpověď
  11. Už to řeším asi 5let. Nikdo neví. Nějaké rady jsem dostal ( hlavně tedy výměna baterie), no nepomohlo. Teď jsem našel člának od Cimbu, tak jsem si říkal, že to je možná ono. Diagnostika ok.
  12. Tak nyní už jen najít schopného úpravce ( Ústí nad Labem, Děčín). Máš jiný názor proč se to děje ? Vycházím z článku od Cimbu (https://www.cimbu.cz/clanek-14.html?fbclid=IwAR1sju6xTTxyjDhZrF3fL6hBri2H3_aDrRefOJyGynwgq7jXzujioftGmuo)
  13. Ahoj všem , chtěl bych se zeptat, jestli už někdo řešil špatné startování. Občas trvá start i více jak 7vteřin. Co jsem tak četl jedná se o běžnou vadu za kterou může malá startovací dávka paliva, kterou tak nastavil přímo výrobce. Neřešil jste někdo změnu startovací dávky ? Nabízí se i větší úprava ( třeba zvednutí výkonu a úprava map), ale nepotřebuju nic takového. Kdyby měl někdo doporučení kde nechat změnit jen startovací dávku bubu moc rád. Díky
  14. culda

    Koncovky výfuku RS

    No to jsem teda zvědavej, co jsem tak koukal, tak musej dolů i světla 😄 . Asi to nechám až se bude namontovat tažný a vše se udělá rovnou i s výfukem najednou .
×
×
  • Vytvořit...