Přejít na obsah

Mamuf

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Mamuf's Achievements

0

Popularita

  1. Ten spínač maká, interiér se při otevření dveří rozsvěcí...
  2. Ahoj lidi, obracím se na vás s tímto. Přítelkyně má OI z roku 2001. Dnes ráno mi už podruhé v krátké době volala, že večer nechala svítit světla a ráno měla vymlácenou baterku. Zloušeli jsem signalizaci nevypnutých světel, ale auto nic nesignalizuje. Má tento model tu signalizaci? Případně, lze to nějak přes diagnostiku aktivovat? Pro jistotu dodávám, že se jedná o německý model auta už s čirou optikou, má na spínači světel oboje mlhovky a v klíčku je dálka centrálu, ale je to ten nesklápěcí klíček. Jo, a někde jem tady četl o centrálech, tak je to ten model, co má ty šíleně hlasitý motůrky. Prosím poraďte, nebo mi z tý holky hrábne. Nechápu, že se nepodívá, jestli jí nesvítí světla, když odchází od auta... Přesto, že z práce přijíždí i teď už za tmy.
  3. Dva dny s tím teď sám jezdím. Za dva dny jsem najezdil skoro 1000km a trochu to povolilo. V servisu říkali, že auto předtím asi dlouho stálo, táhla nebo co tam je, promazali a je to lepší. Subjektivně to porovnávám se svým autem, který je mnohem mladší a cenově trochu někde jinde.
  4. Zajímala by mě příčina hodně tuhého řazení, kdy ani dráhy řazení nejsou zcela poznatelné. Lanovody jsou promazány a zkontrolovány. Jinak to řadí v naprostém pořádku, rychlosti nevypadávají, nic nehučí, nedrnčí... Díky za rady.
  5. Přítelkyně má to samé auto O1 z 2001 1,6 SR 75kW a taky si na to stěžovala. Má to auto tak týden a prý se jí to stalo při jízdě obcí na 3. rychlostní stupeň. Auto začalo ztrácet výkon a padaly otáčky, tak podřadila a auto se opět chytilo... Taky bych bral radu. Auto je čerstvě po značkovém servisu - olej, brzdy, rozvody, diagnostika a stav vozu je prý výborný. Díky za radu.
  6. Zdravím, za kolik by byla montáž tempomatu (včetně materiálu) do Octavia I z roku 2001, motor 1,6 SR 75kW manuál? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...