Přejít na obsah

Zdenal C.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    108
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    239500594

Zdenal C.'s Achievements

0

Popularita

  1. Teda Lukyn uz to ma hotove a ani se neozve darebak jeden ! ;) BTW od Konwase se mi libi ta prvni varianta, mimochodem ja osobne nesnasim jakekoliv jine masky nez je originalni (muj nazor), ta jedina k tomu jednoduse sedne. A v barve to vypada velice dobre, a pritom decentne. Jinak Lukyne jak si pochodil s pojistovnou ohledne te 10-20% vracenky z puvodni ceny ?
  2. Zdenal C.

    Kryt pod motorem

    Takze jednoduse je lepsi je tam mit . Koukal jsem na ceny tech plastovych a ty bocni se pohybuji kolem 1000kc za kus (fuha) a ten spodek do 2000kc. Podivam se, jak je na tom ten levy neposkozeny a popripade dokoupim jen ten pravy. Jeste sehnat ten plech za dobry peniz. Pokud byste o nekom vedeli dejte vedet
  3. Zdenal C.

    Kryt pod motorem

    Chlapi, chci se zeptat, pokud vymenite plech za plast, predpokladam, ze uz nepotrebujete ty bocni plastove drzaky, na ktere se prisroubuje ten plastovy spodek ? Je to tak ? Ted jsem zjistil, ze jsem si urval jeden ten bocni plast, takze mam cely kryt oddelany a ten urvany kus bocniho plastu odrizly. Mechanik mi doporucuje si to nechat svarit (plast) a pak to vratit. I tak je ten plastovy uz na ceste do hrobu, takze bud sehnat plechovy a nebo plast s tim, ze musim nechat zavarit ten bocni.
  4. Navic dieselum nesvedci, kdyz se studene nastartuji a nechaji na volnobeh zahrivat a myslim, ze se ani nestihne za tech par minut jako benzin vyhrat dostatecne.
  5. Ja ma tedy uz dlouho stejny problem, prepajel jsem ten svab, ktery to udajne zpusobuje nejcasteji + dva odpory dle navodu a po trech tydnech sli rucicky do kytek. Mozna je ten svab poskozeny a bylo by potreba ho vymenit uplne, nebo se prehriva stale. Nevim, ale asi ve finale prehodim za faceliftove.
  6. Ahoj Lukyne, jak jsi dopadl s likvidatorem ?
  7. Zdenal C.

    Touareg2 V6 TDI

    Chlapi, mam na Vas jeste jeden dotaz. Na kolik zhruba prijde v autorizovanem servisu "servisni prohlidka" klasicka a pak ta velka (kde se meni i kotouce, desticky apod.) na Touarega ?
  8. Diky zabijaku, kazdopadne jsem letmo koukal a mam pocit, ze za to chteji radove nad 1000,- ve Skodovce, coz jim nedam. Premyslel jsem pak bud koupit nove klice rovnou cca 2000,- (inzeruji se i zde) a nebo pak kolem 1000,- jak mas na webu navod do polskeho vyrobce ten set, ale kvalitou nevim. Original bude jiste lepsi volba.
  9. Ahoj Lukyne, napis pak, jak si dopadl s likvidaci auta (nemysleno zniceni ).
  10. Oli mas recht, na SD ctecku jsem uplne zapomel, ta je na bocni strane.
  11. Taky by me tento problem zajimal, protoze jsem tuhle navigaci vyhral asi pred rokem a uz to na me krici delsi dobu. Akorat v krabici k tomu zadny kabel pro pripojeni k PC nebyl, takze nevim jak to tam nacpat, pres webove rozhrani ?
  12. Lukyne, dle fotek to vypada na naraznik a viko kufru, proto ti to nelicuje s kastli (bocni narazniky s podbehy = kastle) viz foto, ale doufam, ze nemas hnutou kastlu. Jinak to moc desive nevypada. Mimochodem jak jsem ti rikal, ze mi pred dvema lety borec vjel do cesty na Stefanikove a ja musel strhnout doleva. Vzal jsem ho svetlem pochroumany predni naraznik a bocni naraznik lehce (stacilo vyklepat a nastrikat) nic desiveho, motorovy prostor bez poskozeni byl to vicemen vetsi tukanec. Nechal jsem to na plnou moc servisu a skodu si vycislili na 45 000,- :P normalne bys koupil naraznik 1500,- vyklepal bocni naraznik a nove svetlo 2500,- plus prace a nastrikani (pravda tohle bylo drazsi, protoze to i rozstrikavali ikdyz ne moc) ale porad se vlezes do 15 000,- ... nemel jsem jeste havarijni a musel jsem doplacet cca 15 000,- nastesti to castecne vzal otec na firmu, ale nikdy vice, pokud nemas havarijni pak ti u starsiho auta vetsina pojistoven amortizuje maximalne (tohle byla Kooperativa a jeste na me zkouseli ruzne srance, ze jsem platce DPH a podobne, trvalo jim to pres mesic apod.). Nech si to dat na ruku a pak shanej levnejsi dily, a mozna neco usetris ve finale :D
  13. Bud rad Lukyne, ze nemenis motor za 100k :) kazdopadne hlavne, ze uz jezdis. @Kubiku, tohle tvrzeni bych nebral jako pravdive :) co takovy Common Rail ? :D to uz je jina "pisnicka" ...
  14. Zdenal C.

    Světla devil eyes

    RiderPaul : jestli ti to pomuze, taky bych vzal ty DE, jednak levnejsi varianta (zivotnost holt poznas az si je koupis :D ) a jiny "design" (ucelnost si kazdy sam zhodnoti) a hlavne k tomu dokoupis kolem 1000-1500,- HID sadu a mas nahrazku xenonu (jen si hlidat pak nalozene auto a naklapet svetla aby jsi neoslnoval) za cca 7500-8000,- to mas kompletni.
  15. Diky za rady, problem je v tom, ze mam uz jen jeden klic, takze premyslim, jestli koupit novou vlozku nebo rovnou nove klice se zamky. Nevite, na kolik zhruba prijde ta vlozka do zamku ?
×
×
  • Vytvořit...