Přejít na obsah

esko

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    328668508

Informace

  • Zájmy
    *manželka*dcerunka*
    -octaves a hrabání se v něm
    -internet a forum octavia

esko's Achievements

0

Popularita

  1. tak, záhada se vyřešila. stačilo vyměnit vodní pumpu a termostat a bylo po problému :-) rovnou jsem to vzal i s rozvodama, když už se to dávalo dolů takže už to jezdí pomaloučku, polehoučku jak jednašestečka umí :)
  2. snad jo. každopádně až to opravím(pokud se zadaří) tak hnedka píšu info, co s tím.
  3. tak to překontroluju těsnění a půjdu postupně. doufam, že skončím hned na začátku. uvidime, co to udělá.
  4. koukám, že pánové to mají v ruce to já si koupil ocavesa a po 14 dnech mi ty kurvy vzali papíry,tak čekám na 9.2.2010,až si zažádám a navrátí, jinak jsem stihl Brno a zpátky (cca 100km) 5,9l , ale to už se mi nepodařilo nikdy, tak ten průměr je 7,5l(řídí manželka) tak snad za měsíc napíšu něco víc už se mi to blíží..
  5. zdravím všechny octavianty , pánové tak mám taky zkušenost, tak se chci s vámi podělit a poprosit o radu. Pořád mi mizí chladící kapalina, letos jsem dolíval asi 15 litrů fridexu, jelikož to není za pusu a svou octavesu bych chtěl ještě doladit, tak bych byl velice vděčný za každou radu. Takhle : jedu z Brna dom (cca 40km) v Brně na parkaču doliju fridex, tak 1,5 litru a po cestě mi ho něco sežere. Ze začátku to nebylo tak akční a tolik to nemizelo, ale tedka už to není dobrý, nehledě na to, že mi je zima, protože auto netopí samozřejmě. Pokoušel jsem se tam nalít ten Utěsňovač chladiče, ale pomohl na chvilku, když se ráno podívám pod auto žádný flek, skvrna nebo něco podobného. Do motoru si myslím, že to neteče, kdyby takový množství kapaliny nateklo do oleje,tak by motor asi hodně nadával a hlavně olej nepřibývá. Díky všem, co budou mít chuť diskutovat a poradí.. Vím, že tady jsou lidi, co ví .. co umí .. a poradí. dik za podporu.
  6. Zdravíčko octavianti, mám takovej dotaz, možná se tu už řešil, ale co jsem hledal, tak tu padla jen otazka na změnu palubovky, chci se zeptat, jestli je možná změna tachometrů a ostatních budíků, z 1998 na 2001, popřípádě jak je to složité a jaký finanční obnos tato sranda obnaší, za každou radu a odpoved, díky :)
×
×
  • Vytvořit...