Přejít na obsah

Majkl RS

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    236167901

Majkl RS's Achievements

0

Popularita

  1. Problém vyřešen výměnou čerpadla paliva. Po provedení diagnostiky se na motoru vypsala závada ve smyslu "low-fuel-pressure" a po projetí vozu s měřícím přístrojem toto bylo potvrzeno >> byla provedena výměna.
  2. Pročetl jsem si tuto diskuzi a možná jsem našel řešení na můj problém. Prosím Vás o případné vyjádření či rady. Problém se objevuje nečekaně a náhle vždy v situaci, kdy pořádně sešlápnu plyn,tedy při zrychlení > běžně jedu, přidám pořádně plyn, auto zabere, zrychluje a najednou cukne a přestane přidávat (cca 3500 RPM až 4500RPM) at mačkám plyn jak chci, řadím jakoukoli rychlost tak auto nepřidává (nepřidává dokonce ani jako atmosférický motor bez Turba, prostě otáčky se nehnou nahoru ani o píď) - jediné co mohu udělat je sundat nohu z plynu, cca 30 sekund až 2 minuty jedu s nohou jen položenou na plynu,abych udržel rychlost a pak se auto najednou vzpamatuje a zase jede bez problémů. Najeto 170.000 km a v zimě letos byly dělány rozvody včetně výměny pumpy. Auto je pravidelně servisováno v jednom servisu od koupě. Neprováděl jsem žádný tuning či CHIP apod. Kontrolka na palubní desce se žádná nerozsvítí ani trvale nesvítí. Díky moc za Vaše rady. Michal.
  3. Na O1 u nás vzpomíná celá rodina...mamka měla model 1998 Combi SLX 66kW, pak od února 2004 opět Combi Elegance 66kW (facelift) ani jedno z těch aut nikdy nezastavilo, nemělo problém...jen se jelo na servisní prohlídku + max. defekt či prasklá žárovka. Já se s ní naučil řídit autí...dodnes litujeme, že jsme tu druhou prodali, když jsme koupili O2.
  4. Okej, díky za odpověd. Nechce se mi zatím motor někde přes servis nějak moc řešit, auto jede jako hodinky. Jen si prostě kontrolka oleje pípne častěji (měřím to i v garáži měrkou pro jistotu, ale čidlo je OK). Holt má motor už něco naježděno. Hlavně, abych ho nějak nezničil, olej dolévám poctivě. Zde jsem koupil zásobu oleje (dobré je, že to přišlo po 1l baleních, tedy není třeba přelévat, ale pěkně v kufru litrovka, až dojde, sáhnu pro další) http://www.profioleje.cz/_0101-castrol-slx...life-3--4lt.htm
  5. Prosím o radu, na mém motoru (147KW) pozoruji trochu větší spotřebu oleje než by bylo zdrávo - nebo aspoň mi to tak přijde....vychází to cca 4000 až 5000km 1litr oleje. Servisní interval proměnlivý (30.000km). Nemáte s tím někdo zkušenosti? případně zda se to dá nějak řešit. Motor už má něco nalétané 160.000km. Dík moc všem za případné rady či varianty řešení.
  6. Myšáku, chtělo by to upgrade fotek - LEDky
  7. Majkl RS

    Letní pneumatiky

    Pro mě novinka !!! myslel jsem, že je tlak pouze na cenu + gumárenské firmy si rozdělí trh prostřednictvím koluzního jednání (o kterém se samozřejmě nemluví). Díky za informaci.
  8. Majkl RS

    Letní pneumatiky

    Conti3 jsem měl na autě - spokojenost !!! mohu doporučit. V současné době přemýšlím o Dunlop SP Sport Maxx http://www.dunlop-tires.com/dunlop_czcs/ty.../sp_sport_maxx/ především z důvodů ceny...Nemáte někdo možnost porovnání ? Contíky jsou o něco dražší, hledám levnější alternativu... Díky za případné tipy zkušenosti s Dunlopy.
×
×
  • Vytvořit...