Přejít na obsah

Fíla

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Fíla's Achievements

0

Popularita

  1. Po výměně turba Ti to přestalo hulit??? Byl to ten problém proč to hulilo???
  2. Čus, díky za info a ztrácel se Ti olej? Mě totiž začal mizet... Teďko přes víkend jsem s autem jezdil a autu se nijak nezvýšila spotřeba, táhne jak má, necuká, za jízdy vůbec nehulí... Máš někoho s tou diagnostikou? Začalo to dělat po výměně katu za downpipe a odstínění zadní lambdy... Dával jsem to za příčinu tomu, že mechanik když auto projížděl, tak ho vůbec neohřál a rovnou tomu dal kotel (dle pár lidí co to viděli...) Tak právě nevím... Co si o tom myslíš/te?? Díky.
  3. Ahoj lidi, mám na Vás prosbu. Měnil jsem na O1 RS downpipe (výměna za sériový KAT). Vše proběhlo v pořádku, ale po první jízdě cca 15km a následném zastavení (ponechání zapnutého motoru), jsem do auta zase cca po 5min nasedl a vyšel lehce modrý kouř. Toto se teď stává, když se na chvilku zastaví a je zapnut motor a pak se mám rozjet. Ráno při studeném motoru to neudělá. Za jízdy žádný kouř nejde... 1) Gufera na ventilech? 2) Kroužky na pístech? 3) Něco jiného? Co myslíte? Díky.
  4. Oki, super... Moc díky za info. Nemáš náhodou video?? Nebo neudělal by jsi přes víkend?? Jak hodně je to hlasitý třeba na dálnici 130km/h??? Na tom zvuku asi nejvíc záleží co je to za koňak viď? :)))
  5. Čágo lidi, chtěl jsem se Vás zeptat, zda nemáte někdo na autě toto : 1) http://www.highperformanceparts.cz/downpipe-prvni-dil-vyfuku-63mm-k03-18t-150180ps.2834 Downpipe / první díl výfuku 63mm K03 1.8T 150/180PS Katalogové č. JP-DWP-VAG18T 2) http://www.sportracingparts.cz/sportracingparts/eshop/15-1-Vyfukove-soustavy/295-2-Down-pipe/5/6434-Downpipe-Skoda-Octavia-1-8T-1-8T-RS-96-07 Nejvíce mě zajímá v čem se co zlepší zvuk, výkon atd... Dále záporný věci.. Hlášky řídící jednotky atd... Máte někdo koncák supersprint? Moc díky za názory.
  6. Fíla

    Konektory

    Ahaaa.... Tak teď tomu teda nerozumim... K čemu jsou tedy ty dva konektory???? Když by tam žádná příprava nebyla??? :D
  7. Fíla

    Konektory

    Ahaaaa... No já právě že vyhřívané sedačky nemám... :( Tak to vypadá že předchozí majitel si je asi nechal... :( A jak vypadá konektor pro ovládání výhřevu nad autorádiem který je schován někde u konektorů k autorádiu??? Kde lze najít to relátko ( nebo jestli se to jmenuje jednotka pro výhřev) abych věděl zda je to komplet připravené pro výhřev??? Děkuji moc!!!
  8. Ahoj, nevíte někdo od čeho jsou tyto konektory, které jsou pod sedačkou u Octavie I. RS???? Díky
  9. Ahoj neví někdo zda by šly použít vyhřívané dečky z Octavie II pro novou instalaci do Octavie I.??? Jak pasují do sedaček a konektory? díky
  10. Díky za odpověď. Myslíš že to sekundární vzduchové čerpadlo dělá ten šílený zvuk při nastartování nebo to má spojitost i s celkovým cukáním při jízdě? Díky
  11. Ahoj všem, mám na Vás prosbu. Mám Octávii I RS (kód AUQ) a začala se mě cukat pokusím se to popsat... -> Začalo to cca před 2 měsíci, kdy na volnoběh lehce klesají otáčky, ale pokud se na to člověk nezaměřil, tak to v podstatě nebylo poznat. Cca před 14 dny jsem ráno nastartoval a najednou nefungovalo turbo (auto nijak nečoudilo), ale chovalo se jako atmosférický motor. Jel jsem na diagnostika (na přístrojovce se nic nerozsvítilo) a řekli mě, že je chudá směs. Když jsem vyjížděl ze servisu, tak se najednou turbo zase rozběhlo a jako by se nic nedělo běželo vše v pohodě až do teď. Vracel jsem se po dálnici a z ničeho nic se rozsvítil oranžový/žlutý motůrek na přístrojovce a auto se začalo cukat (při sešlápnutí plynu jako by se hádalo turbo) Nyní ať je auto ohřáté nebo studené blbne turbo a mě to přijde jakoby nasávalo třeba málo vzduchu (někde díra) ale nevím zda je to možné (ohledně funkčnosti) nebo kamarád povídal něco o nějakém ventilu... A ještě jedna věc - Při ranním nastartováním je auto strašně hlučné (možná sytič) a po chvilce si něco jako odpískne a ztiší se... Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti??? Za všechny rady moc děkuji!!!
  12. Fíla

    18tky kola

    Někdo další s návrhy???
  13. Fíla

    18tky kola

    Jj asi jo.. Tak na zimu to teďko nechám.. Je právě zvláštní že to štrejchá jenom na pravé straně a na levé vůbec... Na zimu to teďko nechám dají se tam 16 tak to bude ok snad... Ale na léto koupit no.. Kde se dají sehnat za dobrý peníze na ten zadek komplet tlumiče a péra???
  14. Fíla

    18tky kola

    ET je 32... Drhne akorát zadek...Je to takové celkem sedlé na zadku :))) Co myslíš teda? :)
  15. Ahoj chci se poradit.. Nemáte někdo na vaší RS 18- tky kola? Mám na nich 225/40 a lehce někdy drhnu... Drhnete také??? Nebo jsou v čudu tlumiče? Díky
×
×
  • Vytvořit...