Přejít na obsah

sloters

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sloters's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím,mám octavii I 1,9 TDI r.v. 2003 Už jsem na mrtvici ze zadních brzd,tak hledám pomoc zde. Skřípali mi zadní pakny,tak jsem dal auto známému,dělá mechanika ve škodovce.Auta ale dělá doma. Vyměnil zadní pakny a od té doby začalo peklo.Po dvou dnech se zaseklo pravé zadní kolo,takže opět zpět do servisu,pak pro změnu druhé a opět zpět do servisu. Říkal že tam nejdříve dal neoriginální pakny a ty pak zůstaly viset.Po problémech objednal originál škodovácký,vyměnil i válečky a lanovody.Kapalina je také nová. Nyní se kolo neseká,ale auto brzdí nějak divně. Při první sešlápnutí brzdového pedálu to začne brzdit až dolejc a přijde mi to,že brzdí jenom předek.Když pak hned znovu sešlápnu pedál,tak to brzdí dřív a řekl bych že i zadek.Musím jakoby napumpovat pedál,aby to brzdilo tak jak má. Čím by to mohlo být?Jezdit se mi s tím teda nechce... Mechanik už je z toho taky zoufalej Díky
  2. Já zatím se spotřebou celkem bojuju.S autem jezdím cca 2 měsíce.Každý den 100 km z toho 40 km po dálnici.Po dálnici jedu tak 130 - 150 po okrskách se držím předpisů.Počítač mi ukazuje dlouhodobou spotřebu 5,2. Když jedu opravdu klidně,tak okamžitá spotřeba je okolo těch 4,5 l. Předchozí auto jsem měl v benzínu,takže řadím spíš až okolo 3 tis.
  3. Zdarec,tak jsem už měsíc hrdý majitel octavie.Je v sice v eleganci,ale původní radio nestálo za nic,tak jsem na prohifi koupil Alpine CDE-173BT . Ted jsou na řadě repra,ty původní jsou nějaké blaukpunty,ale hrajou hrozně.Ted zvažuji co dát do předních dveří.V druhém autě co po mně dostala manželka mám Helix blue 62.Vejdou se do dveří?Je nutné vyměnit i vejškáč s výhybkou?Pohrávám si totiž s myšlenkou,že bych prohodil jenom repra.Pokud je to blbost,nic kuchat nebudu a do okty koupím nějaké nové. Vytlumení dveří a Mdf podložky beru jako samozřejmost. Další otázka je co do zadu.Jsou tam jenom nějaké mrňavé šlupky + výšky ve dveřích.Do plata ale nic dávat nechci -auto musí sloužit i rodině a kufr je dost využívaný (kočárek atd.)
  4. sloters

    Tlumiče

    Taky jsem si všimnul,že to dělá hlavně když s to zahřeje. Když jedu ráno je to OK,ale když se ted odpoledne vracím,tak to vrže už dost. Do servisu se chystám. Na kolik by vyjde oprava ulužení a případně výměna čepu viz příspěvek výše?
  5. Zdravím, koupil jsem Octavii 1 1,9 TDi přes autorizovaný servis Škoda.Auto je fakt slušné,jen se při jízdě ozývá takové vrzání od předních tlumičů.Když zatlačím na přední kapotu,tak to zavřže taky.Při jízdě se mi ale tlumiče zdají v pohodě.Můžou být špatné?Po kolika km by se měli měnit?
×
×
  • Vytvořit...