Přejít na obsah

Petr_PM

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Petr_PM's Achievements

3

Popularita

  1. Mám vpředu GLADEN M165 + STP silver a můžu s klidem v duši říct, že výsledek předčil moje očekávání minimálně o 100%.
  2. Ahoj všichni, potřeboval bych radu: Dnes jsem jel cca 200 km po dálnici, zhruba po 100km jsem slyšel (a viděl na ručičkách budíků), že mi při přidání plynu prokluzuje spojka. řekl jsem si, že je asi čas na výměnu, takže jsem nepokoušel osud abych dojel a víc jsem jí netrápil, jel jsem zbytek cesty (cca 100km) pijánko bez prudké akcelerace atd. Když jsem potom jel zpět domů (auto odpočívalo 7 hodin), za celých 200 km se mi proklouznutí neprojevilo a to ani když jsem hodně chtěl, a to tak, že mě při rozjezdu muselo dokonce krotit ASR. Když jsem ASR vypnul, normálně jsem kola bez problému protočil i na asfaltu. Předpokládám, že to bylo znamení toho, abych se stejně po nové spojce začal pokukovat. Jenže našel jsem dle ETKY přímo podle mojeho VIN několik možností: Setrvák: Přítlačák: Lamela: Takže jsem z toho jelen, nevím co objednat, jednohmota nebo dvouhmota? Ležím u googlu celej den a jsem ještě víc zblblej než když jsem začal hledat... Motor 1.9 TDi, AXR 74kw (přidáno na 108kW), převody JDH.
  3. Petr_PM

    Etka 7.4

    http://www.partsbase.org/
  4. Petr_PM

    Jaké budíky pro O1 combi

    nic nekupuj, nech je opravit http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273
  5. mno můžeš si vybrat: a) prostřílený B) žádný
  6. Jeden z mála šťastných, kterému se auto vrátí "takňák" v celku. 99% kradených aut už nikdy původní majitel neuvidí. Doufám, že mě nikdy nic takovýho nepotká...
  7. Petr_PM

    Etka 7.4

    Vratil jsem se k Etce 7.0 Mne jde hlavne o to, videt cisla dilu ve svem aute podle vin.
  8. Zamotali se do toho sami a teď maj hlavu v pejru. :lool:
  9. Petr_PM

    chiptuning ANO/NE

    Já můžu doporučit motorpower.cz, byl jsem u něj v březnu a vše perfektní. Žádná nalejvárna, ale poctivě odbržděno před zásahem, nahrání dat z auta do noťasu a následná úprava map při společném obědě v protější hospůdce, po obědě nahráno do auta, vyzkoušet, odbrzdit, bylo nutné ještě malé doladění, takže odbržděno po úpravě dokonce 2x a výsledek bezchybný - 74kW přetočeno na 109kW. Pružnost motoru nádherná a spotřeba při normálním stylu jízdy šla dolů o cca 0,5l/100km! Absolutně žádná změna při teplých i studených startech, pořád jde na brnknutí stejně jako před úpravou. Video mojeho povozu na brzdě
  10. Jen nám řekni verdikt, alespoň dáme všichni nohu z plynu.
  11. Proti krádeži auta ne, jenom tě potom může hřát u srdce, že okna bude muset čorkař vyhodit nebo se jich jinak zbavit, zkrátka budou neprodejné.
  12. Petr_PM

    Etka

    http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1
  13. Díky moc Jeldovi - včera objednáno, dnes dodáno, ceny super.
  14. Připojuji se k dotazu,taky nad tím laboruju.
×
×
  • Vytvořit...