Přejít na obsah

pajavlk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pajavlk's Achievements

0

Popularita

  1. Nevím jako kolega, ale jiná kola to dělají taky. Dělal jsem i geometrii, nevzpomenu si teď, co všechno jsem zkusil.
  2. Mám úplně stejný problém. Od 40 km/h to začne takhle dělat. Už nevím co s tím. Tlumiče ok, kola vyvážena, ložiska vyměněná, nové stabilizátory atd... Nic nepomohlo.
  3. Přesně tohle mi to dělalo taky. Při sešlápnutí spojky to ráno tak jednoho dne ráno trochu chrastilo. Odpoledne po cestě z práce už to bylo docela slyšet. Druhý den jsem s tím jel do servisu, abych to vyřešil. Už to rachtalo opravdu dost. Po cestě mi to ale chcíplo a už jsem to nenastartoval. Jen cvakne starter a nic. Auto má za sebou 300 tis. km a setrvačník bude asi původní, nicméně přijde mi dost divný, že to samo chcíplo a už to netočí. Zatím nevím co s tím.
  4. pajavlk

    STREAM

    Zdravím všechny, rád bych se zeptal, kdo má zkušenost s připojením handsfree Parrot k autoradiu Stream první generace. Mám ho v Octavii II, r.v. 2005. a pořebuju vyřešit nějakým způsobem telefonování. Připojení Parrotu mi připadá jako jako vcelku rychlé a ne příliš drahé řešení (jiné řešení mě ani nenapadá). Stream nemá nikde vstup na 3,5 jack, ale uvažuji tak, že někde na CAN konektoru, nebo jak se ten konektor vzadu jmenuje, by šel vytáhnout vodič, který by sloužil jako vstup pro Parrot. To je ale jen má úvaha. Auto je ve verzi Elegance, takže má maxidot, multifunkční volant, dokonce zabudovaný bluetooth modul, ale někde je chyba a spárovat s Androidem to nejde. Byl jsem to řešit ve Škodovce a tam mi s tím nikdo neporadil. Ještě jedna varianta je koupit nové radio, ale jaké? Předem děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...