Přejít na obsah

petroni

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

petroni's Achievements

0

Popularita

  1. Vloni na podzim u příležitosti opravy auta po nehodě, kdy mi ženská nedala přednost a trefila mě mj. na levé přední kolo, jsem nahlásil dlouhodobý problém při zatáčení doleva - zesilujících hluků od motoru a hučení motoru hlavně při akceleraci. Po opravě se už hluky neozývají. Od té doby mám najeto cca 12k km. Bohužel jsem se nedozvěděl, čím to vlastně bylo, automechanik "měl dovolenou a nenechal zprávu". Připadá mi to, že se tím ŠA nechce zabývat, když to musejí opravovat na jejich náklady. Pozn: Tenhle příspěvel je z jiného fóra ze 4. února 2018.
  2. petroni

    Autonabíječka

    Já jsem si koupil tuhle https://www.avacom.cz/automaticka-nabijecka-avacom-6v-12v-4-5a-pro-olovene-agm-gel-akumulatory-1-2--120ah
  3. Mě se při zatáčení doleva také ozývá hučení. Nejvíc je to patrné v nižších rychlostech při zařazeném rychlostním stupni. Hluk je vyšší, pokud motor táhne nebo motorem brzdím. Zrovna nedávno jsem jel s naloženým přívěsem do kopce na dvojku v serpentinách a hučelo to jako kráva. Když projedu levotočivou zatáčku na neutrál, tak se hučení neozývá. Byl jsem s tím v nejmenovaném autorizovaném servisu největšího obchodního domu automobilů v ČR a tam to prohlásili za vlatsnost octávek. :wallbash: . Vzhledem k tomu, že se to zhoršuje,půjdu tam s tím znovu a doufám, že se mnou nebudou :prcprc: .
  4. Nj, ale nechat odemknuté auto na sídlišti, jak se píše v návodu.... :lol:
  5. petroni

    Problem s bixenonom

    Je to režim déšť. Když jdou nějakou dobu stěrače a světla jsou zapnuta v poloze Auto, levý světlomet se natočí hodně doleva. Mě to dělá taky a je to vlastnost. Když zapnu přední mlhovky, světlomet se srovná. Hezké video o AFS tu: A ještě celkem hezké vysvětlení problematiky http://k616.fd.cvut.cz/full/download/pdp2015/vanik_svetlomety.pdf
  6. Pokud si matně pamatuju, tak v listopadu loňského roku se tam také objevila hláška, že pro moje VIN není žádná aktualizace. Asi po týdnu se objevila nová verze map.
  7. Roman1606: Je třeba mít origo kartu, jinak to nefunguje. Já ji mám a zkoušel jsem ji jen tak ze zvědavosti překopírovat/naklonovat na obyčejnou 8GB pomocí různých diskimage nástrojů ale bez úspěchu.
  8. petroni

    Rezerva

    Pokud má rezerva jiný rozměr než máš na autě, jedná se vždy o neplnohodnotnou rezervu. Btw já mám neplnohodnotnou rezervu 205/55/R16, protože mám na autě 17".
  9. petroni

    Drnčení

    Mě pro změnu drnčí něco v odkládací schránce na brýle ve stropním panelu s lampičkama (schránka je mmchdm prázdná ;) ) Přenáší se to i do mikrofonu handsfree. Kolega si stěžoval, že mu do ucha drnčím. Když jsem na plast přitlačil ruku, přestalo to. Nevím zda se do toho nemám pustit sám nebo reklamovat po předchozích zkušenostech v servisu.
  10. Taky se mi občas ukazují pomlčky v údajích o jízdě - vyrobeno konec 2014, Amundsen. Nějak jsem to neřešil. Teď jste mi nasadili brouka do hlavy. :D Btw zjistil jsem zajímavou věc. Občas se stane, že nefunguje rádio a přehrávání z CD/SD (zdroj nenalezen nebo něco v tom smyslu). Zatím jsem vypozoroval, že by příčnou rušení mohla být CL nabíječka telefonu. Většinou se to totiž chytlo, když jsem ji na chvíli odpoji.
  11. petroni

    Amundsen

    Tak mám koupenou Kingston 64GB kartu a funguje bez problémů.
  12. petroni

    Amundsen

    Zdravím, Mám z rádia vyvedený USB port. Zkoušel jsem tam připojit 2,5" 160GB disk v krabiččce ICY BOX USB3.0 z Alzy. Disk to nenačítalo. Pak jsem připojil starší 1TB WD My Passport USB 2.0 a ten chodí bez problémů. Akorát, nejspíš kvůli delší inicializaci, začne přehrávání pokaždé od začátku. Takže uvažuju o nějaké větší SD kartě. Zajímalo by mě, zda lze pro přehrávání muziky použít SD karty 64 a 128GB. V návodu píšou, že je jsou podporovány 32GB.
×
×
  • Vytvořit...