Přejít na obsah

mirek.s

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mirek.s's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím.Dík za info,šrouby teda origo celozávitové.spravný postup dotažení a snad to vydrží.....
  2. Zdravím.Dnes jsem to ze srandy rozdodil a horni a spodní šály jako nové.BXE 08 192tis. Šruby dám nové.Jaké jste dávali?Origoš celozávitové nebo klasiku Tdičkové?Jo a všude čtu že jsou lepené ale moje teda ne.
  3. Zdravím.Ještě mě napadá jestli tyhle problémy nejsu aj od postupně odchazející dvouhmoty,která už nedělá tolik co má ale všichni stím jezdíme a čekame až vibrace budou neunosné nebo začne klouzat spojka. U nové dvouhmoty nejsou vibrace na pedálu cítit a někde kolem 100000 (nevím přesne u každého je to jinak) vibruje pedal při jemném sešlapnutí tzn.že se něco v dvouhmotě dějě k horšímu...........můj postřeh nikomu nic nenutím.mam bxe 08 185 tis a možná ju komplet preventivně udělám, auto si chcu nechat......
  4. Zdravím.Nikdo nic? tento katík je hned za turbem a blbě se ruší mam strach že kdyby se jenom vykuchal tak zvuk bude strašný.Kdysi sem jenom vykuchal na feldě 1.3 a brblalo to jak v plechovce a zvukovy projev o ničem takže vyřezat a vsadit kus trubky a už to bylo v pohodě. U bxe by se tam muselo navařit koleno nebo tak něco...
  5. Zdravím.Chladící kapalinu měnit podle toho jak je kvalitní a max 5 let.Sám jsem ted měnil po 5letech a 3měsících.Dal jsem G 13 od velvany.Nádherny članek o kapalinách a jejich testech je ve světě motorů v čísle 47/2013 .
  6. Zdravím.Máte někdo zrušený katalyzátor na bxe? Má to nějaký vliv na výkon,spotřebu,hluk výfuku atd... Pokud jo tak prosím napište jak se to chová atd.Dík .Jo a měnil sem ted chladící kapalinu a spodni hadice v kolinku u chladiče byla uplně prodřená o svazek drátu co se ji dotyká.Třeba je to jenom muj problem......Mám najeto 180 tis 2008 hadice origo na cc autodily 543 kč,kapalina g 13 velvana cca 160 kč 1litr.
  7. mirek.s

    Vrzani interieru

    Tak sem se stim hral a dveře od řidice jsem dosteloval o 1.5 milimetru a ostatni o 1 milimetr a zlepšilo se to.Dam tomu trochu casu a jak me to nas... tak vymenim aj gumy.......
  8. mirek.s

    Vrzani interieru

    Zdravim.Jak budu met cas tak ty zamky posteluju.dival jsem se a stacilo by asi jenom pohnout s tim drzakem co je na koroserii.pekne obmalovat fixem (pro připadne vraceni do stejne polohy)a myslim ze aspon 2-3mm posunout.Potom napišu jak to dopadlo.
  9. mirek.s

    Vrzani interieru

    Umyl jsem nekolikrat ram dveři aj gumy teplou jarovou vodou a furt to vrže.ale když se podivam z venku tak je videt že hlavne řidičovi dveře by chtely trosku přitlacit ke gume(vic zavřít)zrejme se casem zamek opotřebovava a nepřitahne tolik jak novy.skusim se stim pohrat a uvidime.
  10. mirek.s

    Vrzani interieru

    To bude asi to mazani.přejedu to vzdycky na podzim silikonovym olejem a je to potom horší po nejake době.Skusim odmastit a uvidime.Ještě sem si řikal jestli trošku nemam pohnout se zamkama aby dveře byly vic přitlačene ke gumam.fakt to vrže jak svina.
  11. Zdravim.Chtel jsem se zeptat jestli vam taky vrže interier stači mirne zhoupnuti a je to pekny rachot.Mam combi bxe 2008 175tis poctivych větsinou dalničnich.mam jeste feldu se stejnym najezdem o 13 let starší a sem tam neco vrzne ale minimalne.docela me to štve.mam 15 kola.
  12. Ja když jsem koupil Bxe combi 2008 158tis tak sem udelal dve vymeny oleje hned po sobe(asi po sto kilometech)a vubec toho nelituju a to pokažde vytahuju strikačkou jeste zbytky oleje ze spodku filtru, necham pul dne vykapat ......... jinak mením max.po 10 tis.Auto bylo s operativniho leasingu a jezdilo každych 15 tis trikrat do roka na olej a servis ,takže snad to ješte vydrži.Cimbu radi klidne olej po 7500.
  13. To se čte dobře.At ti to slape bez problemu minimalně dalšich 224000.
  14. Zdravim.Chtěl bych se zeptat jestli už nekdo měnil preventivne šrouby na ojnicich motoru bxe.Už se o tom psalo ve světě motoru že ten problem tu je a tak si řikam nejvyšši cas. mam bxe 173000 najeto................
×
×
  • Vytvořit...