Přejít na obsah

Azazel

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Azazel's Achievements

0

Popularita

  1. Díky za pomoc :palec: Nemá ji někdo náhodou, na lifta, Olomoucko?
  2. Ahoj, docela už mě trápí, že na mě začíná padat strop :blink:. Prosím o radu - jak a čím přilepit, nebo jestli vyměnit. Už se začíná dělat více vzduchových kapes.
  3. Moc díky za radu, co nejdřív půjde ven na vyčištění, je potřeba po vyčištění pořešit nějaký ty čidla, nebo je to v toleranci?
  4. Jo, jsou to tři měření za sebou, bohužel jezdím sám a noťas jsem měl vedle u spolujezdce, takže nemám moc čas do toho rýpat. EDIT: Tak dnes jsem si od kamáráda z ASV půjčil N75, membránu a váhu (mám AHF) všecko vypadalo úplně stejně, ale pořád mi to háže chybu 17563, zkrat na + na G71 Chyby na začátku byly 17563 a 17965. Po přehození N75 + membrány zmizela. JE G71 Váha vzduchu, není to jiné čidlo?? Může být zatuhlá regulace nebo je chyba v elektronice?
  5. Zdravím chlapi, vím že to sem asi nepatří, ale už mě chvilku trápí padání do nouzáku na mé 1.9 81kW, mohl by se mi někdo zkušený mrknout na log a říct mi jestli je potřeba tahat turbínu ven, nebo stačí jen sehnat N75, popřípadě váhu vzduchu. Lognul jsem kanály 8,10,11 a portnul to do XLS, ale vůbec se v těch číslech nevyznám. Moc byste mi tím pomohli, dík 81kW.xls
  6. Moc dík, já to urputně hledal na straně řidiče.
  7. Až budeš vyměňovat ty pátý dveře, tak si na to udělej víc času. Protože protáhnout kabel ode dveří je na dlouhou dobu. A pokud nebudeš mít štěstí :( tak konektor na konci bude jinej a budou tam i jiný barvy drátů. Záleží na tom jakou Felicii máš, a na jakej model jsou dveře.
  8. Kde je na felicii (1.9D) diagnostický konektor?
×
×
  • Vytvořit...