Přejít na obsah

mstoces

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    314
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mstoces's Achievements

1

Popularita

  1. Bořek už na jedno GTI V montoval SRS-Tec zadní nástavec nárazníku a za mě teda daleko lepší, než z toho dělat r32 :) Za mě taky nechal gti styl :)
  2. Auto super, taky jsem chtěl původně R32, nakonec to je VI R :) Jen teda s tou barvou za mě ne, masku jsi mohl třeba dát do barvy auta, ale když se Ti to líbí :) Jinak samozřejmě gratulace a ať slouží!
  3. Dobrá varianta pokud někdo nechce je Auto Finesse Spritz :)
  4. SirMike - A na oknech supernatural glass sealant :)
  5. Pokud mohu doporučit, kup tuhle http://www.detailingshop.cz/prislusenstvi/930-kestrel-das6-dual-action-lesticka-500w.html . Je to orbitr, je bezpečnější a navíc už to patří k "profi" nařádí na leštění. Tudíž s ní uděláš hodně dobře spoustu práce....
  6. piskot - nene, SF4000 je na doleštění laku do lesku. LP máš právě jako podklad pod vosk. Přesně tenhle postup jsem jel tenhle víkend. PF2500, SF4000, LP a Supernatural :)
  7. Mám je taky a jsou super! Dokonce jsou na chlup stejný jako koberečky do golfa, takže je teď vozím v golfu :D
  8. Tak to je velká parádá :) Super, někdy bych se rád mrknul :) Další R produkt na fóru :)
  9. raymon - přímo z jejich shopu :) SirMike - baví mě to, tak hledám nový věci. nekupuju všechno :D
  10. O ceramic pro jsem sháněl nějaký info cca měsíc zpátky a mám v plánu s tím zkusit něco pracovat. Na jedno auto už jsem dávál i nano sealent od carboncollctive a musím říct, že lesk toho co to předvedlo a vytáhlo to barvu je určitě srovnatelný s přírodníma voskama. Teďka se snažím domluvit na zaslání pár věci od Gyeon. Každopádně bonus navíc je ten že prostě to tomu autu dá ochranu proti poškrábání. A je pravda, že teda odvod vody tyhle věci mají neskutečnej. Psal jsme i do Royal Garage ale ty jsou vcelku nenažraný, takže tyhle věci je třeba shánět v zahraničí a nebo přímo od distributora. Přírodní vosky podle mě jsou rpo lidi který to baví a maj čas na to se s autem dělat jednou za 3 měsíce (ty, michi apod) nano keramika je pro lidi co chtěj mít auto top i delší dobu bez zásahů - což je ospravedlněný i vyšší cenou :) btw - Sraz clean freaks v art garage bude i ukázka ceramic pro? :) a abych odpověděl - dle mě je nano sealent na kole určitě lepší volba než autobahn. Resp vyzkoušeno výdrží na zimním provozu, možná že třeba když má někdo showcar nebo show disky tak autobahn udělá větší lesk, ale pro normální používání je to neskutečná výhoda když máš kola zasraný jak jetel a zasolený a vezmeš wapku a všechno je pryč. pak jen vodou z kýble dočistíš ten zbytek za parpsky a v ohybech :)
  11. Černé tečky bude asi klasický asfalt bych řekl. Takže umejt například něcím od valetpro, ironx, nějaký odstraňovač téru. Pokud můžu sám za sebe teď doporučit - měl jsem teď na zimních kolech nano sealent a už bych nikdy nedal nic jinýho. Odjezdil jsem s tím celou zimu a kola i teď umeju jen wapkou a šamponem na mytí auta jako první den. Pokud chceš dodo juice, už to mají taky - http://www.detailingshop.cz/disky-a-pneumatiky/1060-dodo-juice-supernatural-wheel-sealant-kit.html . Já použil málo známou firmu carboncollective ( www.carboncollctive.eu ) a nemůži si to vynachválit. Už pak nepotřebuješ žádný čističe na kola ani nic podobnýho. Mycí rukavici taky používám od nich s velkýma kýblema.
  12. Hlavovou opěrku třeba :D
  13. POkud má někdo možnost někde si půjčit klasický interiérový vysouseč tak bych doporučil i ten dát do auta aby vytáhl všechnu vlhkost. Takhle to používám já a je to perfektní.
  14. mstoces

    CarPro HydrO2

    Už jsem zkoušel :) Takhle po prvním použitá je to neskutečný, až to člověk nechápe :) Ale cca po třetím mytí už se mi to ztrácelo... :/ Každopádně na takový rychlozavoskování např. před cestou na hory bych řekl, že dobrý :) Myslím, že uvádějí, že to vydrží až 3 měsíce, což se obávám :)
×
×
  • Vytvořit...