Přejít na obsah

Dhirty

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dhirty's Achievements

0

Popularita

  1. jel sem z pohřbu a chlapík byl rychlejší a já už nestihl brzdit zatáčel jsem ... prostě pech...a navíc sem tam mel trojuhelnik a on hl ulici takže dle policajtu moje vina ... a chybelo mi pár dnu do uzavrení havarijka takovej bonus ... takze sem dopadl uplne BAD ...
  2. ahoj tak na tomto voze se už nic upravovat nebude :-( viz: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13340&st=0&p=1237909&fromsearch=1entry1237909
  3. délka mi vyhovuje jinač jo pro sportovní jízdu jo ale mám AEE :-) plánuju upgrade rs hrušku kůže:)
  4. tak pár fotek interiéru omluvte kvalitu foceno founem :-) jinač zde je i detail nove manžety a pedalku a nakonec bonusek :-) jinak další plány jsou brzdy a oprava rzi taky vaření výfuku rs předek čirá optika vše kombi černá bílá červená tak uvidíme :-)
  5. tak dnes jsem koupil nové pedálky a manžetu na šaltku od sparca ,snad se bude líbit foto doplním s fotem interiéru
  6. zdravím zajímalo by mně jestli jde zkloubit forum a oc mel jsem driv ucet na foru nez v oc dík za info. OC-Dhirty
  7. čau čau jak moc je tohle aktuelní ?
  8. mno marťo já nemám výtku decentní, elegantní, super :-) a s tou černou bych se toho nebál (nebo bál :D )
  9. všem děkuji i za to přivítání do OC jinač ty narazniky mno až udělám pár věcí co jsou potřeba tak pak budou k mání určitě se ozvu :) jinač v plánu aktuelně servo trubka , brzdy , elektrika na předek a malá rez na kufru (patrné z foto) to co se s koktou stane pak je jen v hlavě :D zatim zdarec a pište raďtě a pokud by se někomu válely doma LaK čirý dopředu tak nabídněte :) B)
  10. zdravím dík za reakce, co se týče stavu jsem 4 majitel auto bylo služební a poté majitel ročník 65...v plánu je lehčí přestavba spíš image ptže s touto kubaturou je to (nerentabilní) kolega Maiden bude vědět chybky na voze jsou drobná rezavá oděra na zadním lemu kufru a prorezlá hadice k servo pohonu ( už mám doma jen namontovat) v plánu -- už mám doma od (Maidena) černo šedé tapecírunky a půjdou hned jak dodělám el stahovačky na předek jinak asi rs čummák , světla L&K čiré bez xenonu, kolesa a nějaký ten podvozek...:) vše samo závislé na financích :lool: :lool: takže plány jsou doufám že poslouží ještě nějaký pátek :)
  11. 1 ftka tak zde je pár fotek :) jinak na OC jsem jako Dhirty nvm jak to zkloubit :( byl jsem dřív na foru než v OC :)
  12. před face kokta rv 99-2000 motor 1,6 55kW najeto 149 400
×
×
  • Vytvořit...