Přejít na obsah

Peťa

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Peťa's Achievements

0

Popularita

  1. Byl jsem tam jen jednou když mi po cestě přestali jít stěrače a bylo to nejblíž, už je to nějakej pátek, jinak jsem většinou jezdil do Říčan do Bena, mám to tam nejblíž.
  2. ;) Tak to jo, v tomhle servisu 500,- historie vozidla, 500,- zjištění pinu na rádio - viděl jsem to na ceníku když si mi to připoměl. Servis AutoKápl.
  3. Vidím že tady hodně tankujete Vervu od Benziny, tady je můj postřeh. Poctivě ručně podle skutečnosti počítám spotřebu a vždy tankuji do plné, z asi 15-ti tankování jsem 3x natankoval Vervu a byli to 3 hodnoty nejhorší spotřeby. Jezdím pořád stejně a prostě když dám na Benzině obyč, naftu TopQ + VIF tak mám lepší spotřebu asi o 0,3l/100km
  4. Jo jsou to lumpové, ptal jsem se na to a jde jen o databázi ŠA.
  5. Peťa

    Hluk v autě

    Tak to souhlas s Holy, tchán najel s OII na Michelin Energy Saver neuvěřitelných 90 000 km než byly na ryskách....
  6. Tak jestli zdarma to asi jak kde. Byl jsem v servisu a z dlouhé chvíle koukal na "nástěnku" s ceníkem na různé dodělávky. Byla tam i položka "Zjištění historie vozidla 500,-Kč"
  7. Peťa

    SUPERB II Combi

    Článek z "Moje rodina" číslo 34/2009 "Kromě závodu v Kvasinách se Škoda Superb vyrábí také v Číně a montuje v závodech v Indii, Rusku, Kazachstánu a na Ukrajině." No, třeba se jednou dočkáme toho že koupíme za dlouhý peníz Škodovku, doma otevřeme kapotu a tam bude nápis MADI IN CHINA :D
  8. Mě palubák dlouhodobě ukazuje 4,8 a dle reálu cca 5,3.....kde se to na tom vagu upravuje ??
  9. Jejda, tak to jsem tomu dal.... ale tu pochvalu jsem si prostě odpustit nemohl :)
  10. Ahoj Garny, velká pochvala a spokojenost jak si se mi ve středu věnoval i když jsem vlastně vůbec nebyl nijak dopředu objednán ani jsme se neznali. ;)
×
×
  • Vytvořit...