Přejít na obsah

7jirka7

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    373
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

7jirka7's Achievements

0

Popularita

  1. Po dlouhé době sem něco přidávám. Octa jezdí stále v pohodě, jen se měnil alternátor a pomálu se blíží ke 300 000 Km. Jen mám teď jeden malý problém. Chtěl jsem před zimou vyměnit žhavičky a nastal problém se žhavící lištou. Je komplet celá rozpraskaná a na jedné žhavičce komplet upadlá. Jaký radíte postup co s tím? Našel jsem na škodadílech novou lištu s kabelem co má konektory, což znamená že budu muset přestřihnout dráty a napojit je na tyto nové konektory? Níže odkaz na lištu. Předem díky https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/038971782-mustek-kontaktni-skoda-19465.html
  2. 7jirka7

    Ford mondeo

    No tak já pevně doufám. :D :D :D
  3. Po 5-ti letech co jsem jezdil OC1 před face, se kterou jsem byl naprosto spokojeny nastal čas na změnu. Octu dostala přítelkyně a já si pořídil octu 2 2.0 TDi PD, r.v. 2010. No naprostá tragédie co se týče motoru. Už nikdy více. Po 5 měsících šla z domu. Naskytla se možnost koupit od otce mondeo, moc dlouho jsem neváhal. tři roky jezdil jako služebák, poté ho koupil otec. Jedná se o Mondeo r.v. 2008, 2.0 TDCi, 103 Kw combajn, momentálně najeto 229 500 Km.Sem tam nějaké škrábance a oděrky jsou, bohužel lidi u nákupáků a všeobecně na parkovyštích jsou svině. Je jim jedno jestli obouchaj jiné auto. Zatím po pár měsících ježdění jsem naprosto spokojenej. Pouze jsem si zvykal na drobet jiný interier oproti koncernu. Zatím pouze pár fotek. Omluvte bordel v autě atd, nestíhám ;)
  4. Já mám taky na mondeu Bridgestony sice 17, ale skoro nic nevydrží a to se na nich nejede žádná palba, na nerovnostech tahají šíleně. Už je nikdy nechci.
  5. No upřímně moc jsem z toho nespal. Tak teď už se bude snad jen jezdit a jezdit. NA bílé octulce nás čeká příští rok přední i zadní nárazník do nového laku, teď už jsou opravdu žalostný a nějaké ty drobné opravy na všech dveřích. Pár ťukanců mají. Výměna předních blinkrů za originál, protože ty depo se strašně mlží.
  6. Koupil jsem ji od našeho dvorního mechanika, takže jak jsem psal důvěřoval jsem a auto neproveril, on za to také nemohl to auto koupil pro dceru a neproveril. Ve škodovce na výkupu mám kamaráda a zašel jsem za ním z důvodu že se mi zdálo když má tak málo najeto aby to mělo tokové problémy s motorem. Řekl mi celou historii auta a během 100000 km tomu odešla převodovka a dvakrát spojka i se setrvakem. Do půl roku máš že zákona nárok na odstoupení ze smlouvy, až tak jsme to nehrotili a z dobrých vztahů si ji odkoupil o demne nazpět,jsem mu slevil za to co jsem ji používal. Takže jak píšeš štěstí v neštěstí.
  7. Přítelkyně jezdí bez nehod s jedničkou a je naprosto spokojená. Bohužel u mne s dvojkou se to říct nedá, bohužel jsem se poučil a už vím, že nemam věřit nikomu. Po 3 měsících jsem si ji nechal ověřit u mého kamaráda ve škodovce a bohužel byla o 100 000 Km stočená a bouraná. Tak jsem jí vrátil zpět mému mechanikovi. Asi jsem měl smůlu na špatný kus ale s motorem bylo pořád něco. Před třemi týdny si otec přivezl nový vůz Audi Q5 2.0 TDi rv. 2016, až bude foto určitě dodám, se naskytla příležitost odkoupit od něj Ford mondeo 2.0 TDi rv. 2008. Jelikož bylo v podstatě bez dvou roků stále v rodině tak jsem neváhal. Nikdy jsem forda nechtěl a nakonec ho mám, zatím naprostá spokojenost a i pohodlnější než octa, snad bude jezdit co nejdéle. Foto také dodám. Jinak bílá octulka přítelkyni jezdí v pohodě, akorát dnes jsem měnil bovden od kliky u řidiče, nějak se ji ho podařilo urvat, drobet mne to potrápilo, ale zvítězil jsem.
  8. Bohužel závadu se mi do teď nepodařilo odstranit, a auto šlo z domu, bohužel pro mne tento motor s timto kodem BMM pro mne velké zklamání. Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk
  9. Tak po pár měsících jsem se s octou rozloučil. Putuje zpět k chlapíkovi od kterého jsem ji koupil. Nenaplnila moje očekávání, asi jsem měl smůlu na špatný kus. Můj nový povoz je Ford Mondeo 2.0 TDCI 103kw, r.v. 2008 combi. KOupil jsem ho od otce, zatím naprostá spokojenost, mnohem lepší svezení a pohodlí. Hlavně aby jezdilo v pohodě. Prosím o uzavření tématu.
  10. Aha, tak to jo. Ja právě pokukuju po někom kdo by mi to udělal v okolí Plzně
  11. Ahoj, drobet se rozepis, motor atd... Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk
  12. Ano udělám to tak, jen jsem se potřeboval ujistit ohledně té normy 507.00 kvuli DPF. Rozhodně budu menit nejdyl při 15 tisíc. Děkuji chlapi
  13. Omlouvám se psal jsem narychlo, tak jsem se přepsal. A díky za odpověď. Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk
×
×
  • Vytvořit...