Přejít na obsah

EvoIX

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

EvoIX's Achievements

0

Popularita

  1. EvoIX

    ROZVODY ?

    Mám skoro 160 tis. na původních rozvodech a nevidím důvod se do toho rachtat když to jede jak má a rozvody jsou v pohodě :)
  2. Já mám teď nalítáno necelých 160 000km, a je to pořád jako nový. Když se k tomu člověk nechová jako hovado a mění olej,etc.. tak věřím že zvládne 600 tis bezproblému. Proč by taky ne :)
  3. Zdravím, mám problém, dnes mi praskla žárovka v OII klasicky mi kamarád měnil žárovku ale vypadlo mu to pérko, chtěl utáhnout šroubek ale naopak ho moc povolil a uvnitř světla jak je to "Stínítko" žárovky se nám povedlo po 30 minutách znovu nasadit ale je ohnuté nahoru ( a o dost... z 2 metrů to svítí o cca 30 cm níž, a z dálky je vidět jen trochu svítící světlo co míří do země )... Vím že světlo rozebrat nejde ale nejde i nějak NORMÁLNĚ ten kryt neboli "stínítko" srovnat do normální polohy? Teď když se toho znovu dotknu zase mi to vypadne....
  4. EvoIX

    Spotřeba

    Moje rekordní spotřeba 5.4 to se stalo jen jednou, při normální jízdě ( což je taky jen párkrát ) kolem 7.5, jinak to mám pořád kolem 8-9 a občas když trochu šlápnu tak jsem tam měl i 32l ( To jsem držel jenom plyn do kopce a jel kolem 180-190... ( pak na rovince 205 )... Ale když se jezdí normálně tak to žere tak do těch 7.5 úplně v pohodě :)
  5. Jak to tady čtu tak si ty pružinky objednám asi taky a uvidím :) Takže když nemám RS křídlo , stěrač , clony, a další kravinky a vzpěry si myslím jsou v pohodě bude mi stačit modrá ? :)
×
×
  • Vytvořit...