Přejít na obsah

surfman

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    2 044
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele surfman

  1. Tak to má být, pěkně ten krásný lak ochránit. Stejně ta barva je prostě mrda.
  2. Možná se budu opakovat, ale nikde jsem nenašel pokyny k platbě. Pořád se tu odkazuje na článek, ve kterém je ale pozastavena registrace nových členů. Jsem členem od r. 2009, poplatky jsem měl uhrazené vždy na rok a teď už je únor a pokyny nikde. Nerad bych se dostal na seznam vyhozených.
  3. Mě se taky loupal chrom, když jsem ji koupil na 169000 km. A vyřešil jsem to u DSG jediným trvalým řešením...
  4. Máro...tomu sám nevěříš, že to přežije auto? Všechno je plastový a už u pětiletých aut bývají světla svou svítivostí v pytli.
  5. Máro to je divný...tak proč se to prodává jak housky na krámě? Nemyslím konkrétně X1, ale SUV jako takové...
  6. Romane, to bude tím, že jsi hrozně zmlsanej 🤣.
  7. Vypadá parádně v té bílé... Hlavně ať slouží k radosti a spokojenosti.
  8. Tak to je parádní konfigurace, a ta barva...neokoukaná. Dakie, hlavně ať slouží a dělá radost.
  9. To jsou dobrý hajzlíci, koukám, že i přes klepanec přes prsty od nejvyššího soudu se praxe pojišťoven nemění, a pořád zkouší klienty okrást krácením pojistného plnění v podobě dílů z druhovýroby. Pokud mám na autě originál díl, tak jsou povinni proplatit originální díl. Hnus tohleto. Myslím Romane, že je asi rozhodnuto, ne?
  10. Romane super, snad je to fakt on.
  11. josef1968: třeba se bojej si stěžovat 😂
  12. Z Ali to neber, budeš na to čekat měsíc a půl. A navíc bych tyhle ultra levný díly nebral. Není to oproti tomu německýmu takový rozdíl.
  13. Tak gratulace chlape a ať vám to šlape společně.
  14. Není za co, ale klidně kup ten Německej za těch 45,- to bude v podstatě to samý a vydrží to taky. https://www.cc-autodily.cz/luzko-pryzove-vzduch-2
  15. To je čerpadlo sekundárního vzduchu, na O1 RS jsem ty silentbloky měnil taky, všechny utrhaný. V origo stojí jeden kolem 300,- Zkusím ti najít číslo dílu. Tak je to trochu jiný typ a dělá se i druhovýroba, co stojí nějakých 45,- https://www.cc-autodily.cz/luzko-pryzove-vzduch-2 případně tady máš originál https://www.cc-autodily.cz/luzko-pryzove-vzduch Tady máš kdyžtak odkaz na obrázek z ETKY, kde je celý systém rozkreslený, tvůj díl je č.5 http://www.oemepc.com/skoda/part_single/catalog/sk/markt/CZ/modell/OCT/year/2003/drive_standart/252/hg_ug/131/subcategory/131005/part_id/2562777/lang/e#sec_5
  16. Díky za upozornění, napraveno a fotky dodány.
  17. Nabízím na prodej originální střešní příčníky na Octavia III combi, párkrát použité, dále nabízím originální zadní LED světla na Octavii III combi, verze předfacelift. Světla jsou v super stavu bez poškození. Ještě tu mám na prodej levé řidičovo zrcátko, barva šedá metal, 6-ti PINové, má jen vyhřívání a elektrické ovládání, zrcátko v super stavu. Příčníky cena : 1800,- Zadní světla cena : 3500,- Zrcátko cena : 1500,-
  18. No teda, čumím jak tele na nový vrata, pěkně jsi se do toho pustil.
  19. Ahoj, nemáš náhodou navíc jednu tu propojku na předělávku zadních face světel na předface combi? Pepé

  20. Kurňa, ty VEGY jsou asi nej kola, co teď Škodovka dělá.
  21. Pěkně jí dopřáváš...Eibach schvaluju, taky mám v plánu, ale na 2,0 TDi. O kolik budeš níž?
  22. A pokud je to na popud automobilky, tak s tím nic nenaděláš, podvod to není a kdyby ti to neřekli, tak by jsi stejně nic nepoznal a spokojeně jezdil.
  23. Se softwarem ladí pořád...ty jsi ale mluvil o laku. A ani ladění softwaru není podvod.
  24. Tome, poznáš velký kulový, ani měřákem. Normálně se lakují a opravují i nová auta přímo ve fabrice. Dolaďují se nedostatky v laku z výroby. A dovol abych se zasmál slovům o podvodu. Automobilka to opravuju proškolenýma lidma a prověřenýma postupama, aby ti auto předali bez vad, takže to není žádnej podvod. Dělají to všechny automobilky, navíc ani nový auto, který teď sjelo z linky, nemusí mít stejnou tloušťku laku na všech dílech, takže je ti i měřák k prdu. Viděl jsem borce při práci, a ani soudní znalec by nenašel opravovaný místo.
  25. No hned to vypadá jinak. Čím jsi lepil SPZ?
×
×
  • Vytvořit...