Přejít na obsah

Tomko

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tomko's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuji za info. Další možnosti vřele vítám.
  2. Dobrý den kolegové, prosím o radu, jelikož už si s tím nevím rady a ani kolegové mechanici. Mám Octavii 1.9TDI, 81kW, rv 2002, najeto 425 tisíc. Při jízdě bez plynu, např. jízda z kopce, kde dochází k brždění motorem mi např. při zařazeném rychlostním stupni č. 3, při 1800 otáčkách svévolně přidává, cuká a poskakuje auto. Při jiných rychlostních stupních je svévolné cukání a přidávání paliva v jiném rozmezí otáček. Při volnoběhu k této situaci nedochází. Už jsme provedli: kontrolu turba, kontrolu čerpadla, zaslepení EGR, odpojení autorádia, výměna plynového el. pedálu Prosím o radu, už prostě nevíme. Nemůže to být řídící jednotka?
  3. Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu, protože začínám být z chybky na mé Octavii zoufalý a už 2 mechanici byli taktéž bezradní. Mám problém s tím, že když jedu např. z kopce, (ale i po rovince, např. dojíždění za jiná auta) a mám zařazenou rychlost a nohy nemám na plynu (brždění motorem), tak auto začne cukat. Při cukání nedochází ke změně otáček. Tankuji kvalitní palivo, zkoušel jsem změnit i čerpací stanici. Dochází ke kompresy motoru, ikdyž nebyla pedálem požadována. Prosím o radu.
  4. Dobrý den, mám problém se stěrači na Octavii 1.9TDI rv. 2002. Stěrače jakoby zlenivěli. Fungují všechny polohy, od pomalé po rychlou, ovšem ne odpovídající rychlostí jako do nedávna. Nemáte s tím prosím někdo zkušenost, kde by mohl být problém? Děkuji za každou radu.
×
×
  • Vytvořit...