Přejít na obsah

celeston

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    150
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

celeston's Achievements

1

Popularita

  1. No ja na to díall tím to nebude. Vždyt ten palivák je tam uplně napveno..
  2. Myslíš jako uplně vyndat palivovej_?
  3. Zlusím,ale je to zvlastní jak říkám vždy to zaduní jen v interieru,když otveřu okno a posloucham motor tak to neslyslim .
  4. No špatně se ro popisuje. Mě to dělá furt. A jen pri 1100 otáček. Tobě též? Hlavně ten zvuk je slyšet jen v interiéru,když otevřu okno tak to neslyším.Prijde mi to ale z motorové části. Je to zvuk jako když je něco povolené železný zvuk zarezonuje.
  5. Zdravím,mám takový problém. Hledal jsem podobné téma vibrace motoru,ale nenašel jsem stejný problém. Přibližně při 1100 otaček se do interiéru ozve takový rezonanční zvuk (hlučenější motor) Je to jen při tomto stavu otaček jak v záběru tak i na volnoběh když to vytočím do těch cca.1100. Je to slyšet jen v interiéru,když otveřu okno zvneku to neslyším. Nemá někdo podobný problém,nebo co yb to mohlo být?
  6. celeston

    Promáčklina

    Jojo a nevis o nějakém?
  7. celeston

    Promáčklina

    Noa z toho kufru by ti myslíš vytáhli? Nad tou spz to není tak vidět. Každopádně kklasickou metodou by to nějak šlo? I s lakem by to bylo tak 5 tis co?
  8. Zdravím. Máte někdo zkušenost s nějakou dobrou autoklempírnou za normální peníz? Potřebuju opravit promáčklinu na kufru (viz.foto) Vyplatí se víc metoda PDR ,nebo klasika? Praha a okolí. Předem díky
  9. Prodám originál ALU 17 7Jx17H2 ET54. 7500 ,- S pneu 12000 ,- (225.45.17) Jeté jednu sezonu.
  10. celeston

    Xenony

    A nevís na kolik by vyslo předelaní na automatické naklápění? a kdo by to udelal.
  11. celeston

    Xenony

    Zdravím mám dotaz. Mám světla ze Scauta ( OCt II předface) Lze to předělat na xenony,Nebo xenony jsou jiné svetla jiná čočka atd.
  12. Zdravím mám dotaz. Mám světla ze Scauta ( OCt II předface) Lze to předělat na xenony,Nebo xenony jsou jiné svetla jiná čočka atd.
  13. Zdrvaím mám dotaz ohledne lamp. Lze předelat přední lampy na xenony? (Jde o Octavii II předface a světla jsou tam čočkové ze Scauta) Dá s etam dát xenon,nebo čočkove svetlo klasické je jine nez cockove na xenon? Díky.
  14. Taky hledám TURBo al nejlépe firmu v Praze nevíte?
  15. Zdrvaím. Nevíte kde v Praze dobrá firma na turbo? Repas nebo kupovat nové? Předem díky Oct. II 1.9 TDI BXE.
×
×
  • Vytvořit...