Přejít na obsah

Stifmeyster

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    101
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Stifmeyster's Achievements

0

Popularita

  1. Nejspis koupim pouze pruziny, pouzivam to auto denne a na vsechno obcas tahnu nejaky prives. Martin nemas fotku jak to vypada stema -30 pruzinama ? Nad tema premyslim ale zase bych to chtel o kousek nizsi nez obyc okta. Alespon jako rs ale to bych musel dat jeste kratsi pruziny co ?
  2. Kluci poradte. Chtel bych to trosku snizit, dejme tomu na vysku RSa mozna niz. O kolik dat kratsi pruziny ? Nebo dat stavitelny podvozek ? 4x4 je vyssi o 1,5 cm ? Me prijde ze vic je to dost vysoko.
  3. tak kola jsou hotovy a na aute. jeste se pochlubim vyfukem jak ho udrzuju v cistote :-) a to je puvodni original
  4. sedacky uz bohuzel nemam zapomnel jsem to sem napsat :-) jinak diky za zajem
  5. abych pravdu rekl tak jsem zty barvy mel taky obavy proto jsem zkusil jen jedno kolo. ale libi se mi to :-)
  6. jo to je ta z kelimku :-) chtel jsem aby to bylo takovy vic kovovy. Vzdycky se mi ty kola vic libily kdyz byly trochu zapraseny od brzd. Tak je teda dodelam vsechny touhle barvou
  7. Tak spidery projdou renovaci, ale nemuzu se rozhodnout do jaky barvy je dat ? Vratit puvodni stribrnou nebo dat tu sedivou co mam na fotce ? nebo uplne jinou ?
  8. Tak levneji urcite :-) nevim jak by vypadal karavan za 15 unas.. Sice cesta a prihlaseni ale i tak. Pekny vylet to byl a ja chtel hlavne anglicky karavan kvuli interieru. vypada lip ve dreve nez ty nemecky holobyty.
  9. Co to je za kotouce ? pekny :-)
  10. Pekna, tuhle barvu jsem driv vzdycky chtel :-)
×
×
  • Vytvořit...