Přejít na obsah

speedy_cz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

speedy_cz's Achievements

0

Popularita

  1. Vůbec nerozumím tomu prahovýmu napětí pro (ne)aktivaci start-stop. Napětí zdravý baterky je 12.6V (2.1 V na článek) a za jízdy by mělo být ještě vyšší, protože alternátor a dobíjení, tak kde se bere hodnota 7.6V? To už je akumulátor dávno po smrti, ne? Nebo jsem úplně zaspal a všechno je jinak?
  2. Ahoj, měl jsem dole plastový kryt pod volantem, když jsem ho nasazoval, našel jsem na podlaze 3x gumovou... no ani nevím, jak to nazvat, viz obrázek. Počítám, že to má zamezit vrzání plastů. Neví někdo, kam to patří? Zezadu to má oválnou část, která se podle mě zamáčkne do odpovídajícího otvoru a ta přední část pak vymezuje vzdálenost, aby plasty nevrzaly. Bohužel jsem nezjistil, odkud to vypadlo.
  3. Delší dobu mi palubka hlásí vadnou zadní obrysovku, přestože žárovka je v pořádku (a žárovku odpojí). Poslední dobou k tomu občas při zapnutí zapalování hlásí i brzdovku, couvačku a blinkr. Teď se mi stalo, že jsem při stání na semaforu cítil spáleninu, ale ne typickou gumovou. Nejdřív jsem myslel, že je to z venku, ale začlo mi to do sebe zapadat a podezřívám asi ukostření. Mohl by mě prosím někdo nasměrovat, kam se mám podívat, kde je ukostření, případně nějaké svorkovnice, abych nemusel odstrojovat půlku auta? Zlobí levá zadní svítilna, liftback MR2008. Moc děkuju.
  4. Zdravím, mám víceméně stejný problém. Občas se mi chvíli (cca 5 s) po rozsvícení světel rozsvítí kontrolka vadné žárovky a zadní levé obrysovky W3W zhasnou. Žárovky prasklé nejsou, při příštím rozsvícení někdy fungují celou dobu, někdy zase po chvíli zhasnou. Jednu jsem vyměnil a teď mi dokonce pohasínají obě. Opravdu je potřeba měnit nějakou řídící jednotku? Mám BZB MR 2008 liftback.
  5. Tak snad se povede, díky :)
  6. Jak je to s výměnou svíček na 1.8 TSI (BZB)? V chytrý knížce od Etzolda píšou, že je na sundání cívek u 1.8 TSI potřeba speciální přípravek. Je to pravda, nebo to jde i bez něj? Najeto cca 110 tkm, kupoval jsem v D při 87 tkm. Před koupí prý udělali servis při 90 tkm, tam by se měly svíčky měnit. Ale při posledních emisích jsem málem neprošel, vysoká lambda, nakonec se přece jen ustálila v normální hodnotě. Může to být přebytkem kyslíku ve spalinách kvůli horší jiskře? Ať je to jakkoliv, svíčky se chystám pro klid vyměnit. Máme někdo zkušenosti se sundáním těch cívek, jak na to bez přípravku? Díky
×
×
  • Vytvořit...