Přejít na obsah

Petas.1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    955
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

3 150 zobrazení profilu

Petas.1's Achievements

2

Popularita

  1. PRODÁM letní sadu kol Rotor R19"/ 8,5", 5x112, ET45 - pneu Continental SportContact6P 235/35 XL, disky jsou osazené skrytými ventilky. Pneu jsou defakto nové, je na nich najeto max do cca 1000 km, nebyly ani měsíc na autě. To jsem prodal na zimních kolech. Nějaká malá kosmetika se najde, ale jinak je stav velice pěkný, byly pravidelně opečovávané . Kola jsou vyvážená, nafoukaná plynem Cena:Kompletní sady : 35000,- Alu disky: 22800,- Pneu: 12500,- ... nevím jak sem vložit fotky co mám v telefonu, takže ty můžu v případě zájmu poslat na mail , Whats App, Viber .. tel.604563161 Pneu na této fotce jsou ještě staré SportContact 5 ...
  2. A prosím tě, jak je to s vyhříváním okna, má předfacelift taky v tom výhřevu druhou anténu ? Já mám na faceliftu na obou stranách gumové průchodky a na dveřích co jsem si našel z předface je jenom jedna na levé straně od řidiče. Co v tom jde za dráty v té pravé ? Je tam všechno jako u face ?
  3. Zdravím, potřeboval bych poradit od vás co už s tím máte nějakou zkušenost , a to s výměnou kufrových dvěří na sedanu OII face. Jdou použít na OII face dveře z předfaceliftového modelu ? Jsou tam nějaké rozdíly kvůli kterým by to byl problém je tam nasadil , nebo by se muselo něco víc upravovat ? Ptám se protože jsem sehnal předface dveře v laku , takže by se asi nemuseli lakovat . Mám dveře bez zadního stěrače a ty co bych mohl koupit jsou i s tímto stěračem , co by se muselo vyměnit nebo doinstalovat pro zprovoznění toho stěrače aby byl funkční ? Díky předem moc za rady, docela na to pospíchám aby mi je někdo neodvezl přede mnou
  4. Koupím páté dveře na Octavia II face sedan v černé metalíze . Nabídněte , předem DÍÍÍKY
  5. A nezkoušels někomu říct aby si do toho sedl a zkusil ti to nastartovat ? Sundej i ten chránič a stoupni si před auto a nastartujte , snad to tak budeš schopný víc identifikovat odkud to vychází .
  6. No dnes jsem trochu čistil s Poorboysem Natural Look a zdá se mi ´, že tam vidím na té palubovce fleky ... a že je to jakési lepkavé někde, měl někdo podobné poznatky? Před samotnou aplikací jsem všechno ještě poutíral mikrovláknem od prachu. .....a pak. jedním mikrovláknem jsem nanášel a roztíral , druhým suchým jsem to pak celé přeleštil . Dají s tím dělat i kožené tapecy u RS ?
  7. Ahoj, třeba je to blbost, ale nerachotí ti to kryt na motoru ? Ty držáky v tom krytu docela dovedou rachotit. Sem tam musel nacpat proužky molitanu ?tak mě to sralo. Zkus kdyz tak zatlačit na ten kryt.
  8. No, máš vylomené zoubky v tom nastavovacím mechanizmu. Podívej se do mého vlákna, mám pocit, že jsem tam dával fotky.
  9. Petas.1

    Hlodavci

    :D asi nějaké oblíbené místo . Mě to udělala naprosto uplně přesně tak jak tobě , na tom samém místě , kurva jedna, jenom na plastoch v motoře po ní zůstaly malé tlapečky jak se tam promenádovala .
  10. aj to je pravda . Na tych 225 aj dost trčel límec disku, to by ty kola byly hned poškrábané . Teď je to přece jen líp chráněné .
  11. Podivej na fotky , 225 vers 235 první a třetí foto jsou ty 225 . S těma 235 je to takové buclatější :D mě se to tak líbí víc .
  12. jj , mám původní tlumiče , kolik to kleslo nevím , já sem se s tím zas nějak moc nezaobíral. Bylo pro mě důležité aby to nikde nekrtalo, proto jsem i koupil napřed 225, ale nelíbilo se mě to jak to vypadá ty kola , navíc jsem nabyl dojmu , že je tam spoustu místa, tak jsem je vyměnil za 235 a nekrtá taky nic . Nemám s tím nijaký problém po těchto stránkách . .......můj problém je , že je to nízké na jezdění po polních cestách za rybama a za střílením, musím se pohybovat obezřetně a pomalu, když nechcu abych někde chytl spodkem. Na silnicích je to naprosto no problémo
  13. Aha , mě se zdálo , že to máš tak nějak jak já . Já mám ale tyto : http://www.reviloshop.cz/sportovni-pruziny-h-r-pro-skoda-octavia-sedan-combi-vc-rs-typ-1z-nizka-verze-vc-rs-r-v-od-04-04-snizeni-45-50-45-50mm/ viz foto : Všechno je sice v pohodě nikde nic nedře, ale samozřejmě je to určitě tvrdší než sériový podvozek , ale to je otázka pár dní než si člověk zvykne že to neni jak rozhoupaná vzducholoď ;) , ale začal jsem jezdit na ryby na místa , kde to je už trochu off road :D a musím strašně opatrně , sice projíždím bez jakýchkoliv zadrhnutí , ale trvá mi to to prostě dél :D , a tak uvažuju , že bych tam dal trochu vyšší , třeba těch -35 a ono to ani nevypadá na tom tvojem o moc výš . .... takže asi to prubnu , takže možná budou ty -45 -50 co mám na prodej ;)
  14. Čau, to máš ty nejnižší H&R pružiny co mají v nabídce ? Jen se ptám jestli to jsou ty samé co mám já . S jakými to máš tlumiči ?
×
×
  • Vytvořit...