Přejít na obsah

ASPIRE

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele ASPIRE

  1. :D Deni ty jsi silenec ja to tak rozebrat tak uz to nikdy neslozim :D
  2. Cus , Deny a kde jezdis do servisu ? Tu v Havru nebo nekam jinam ?
  3. Pekne fotky. Deni asi zase budu se muset stavit , ale asi to necham az na jaro ta 12V zasuvka me totiz v tom kastliku dost zajima. Ten zadek vypada hodne dobre tento tyden jsem videl u Globusu bilou octavku a uz jsem myslel ze jsi to ty ale byl to nekdo jiny a mimochodem byla taky dost povedena az jsem mel strach se trochu blize k ni priblizit i kdyz jsem stal vedle ni :D.
  4. :D a to ja jdu oplachnout alespon. Mas pravdu to pocasi je nejake ujete ,ale zase na te bile casteji umyte to zase jde pak lepe dolu :D
  5. no co dodat. Snad jen se podivat live. ;)
  6. jo jo vcera to byl extrem jsi mel hned radeji zajet k merkuru urcite tam bylo prijemneji nez u garaze.
  7. :D ne to ne , ale v tom horku neco delat to uz musi tad dost sil a vim ze jsi to chtel zkraslovat. Misto kola jsme s moji sli radeji vecer na pivo to jinak ani neslo :D
  8. :D se ti Deni omlouvam ze jsem te tak zdrzel je mi jasne v tom horku a to vcera bylo dost. Ale znas to kdyz chces neco videt tak uz poradne a ja koukal a poslouchal a inspiroval. Jeste dik a zase nekdy , ale uz te tak nebudu zdrzovat :D ;)
  9. Dnes v 9 hod se mi te povedlo zahlidnout. Jsem sel smerem od elanu po druhe strane a ty si jel prave k elanu. Jsem si rikal pekna octavka a pak jee to je ten z octavia clubu :D me to trklo az jsem videl tu reklamu. Fakt ji musim videt nekdy z blizka mas to pekne sladene .
  10. Ja vim kde poznam to z fotek u Radosti. Bydlim za spolecnakem. Tak prave ze jak bych sel kolem tak bych se podival tak at po me nestrilis ze ti to chcu ukrast :D A mozna se nekdy i potkame na mycce tix :) ale nemam octavii jen hledam vsude po forech inspiraci.
  11. No teoreticky bych mohl bo jezdim na mycku vedle kde ty mas garaz. No vsak se nekdy muzem domluvit bych se ozval kdyz tak. Vsak nejsem sam kdo to chce videt na zivo.
  12. Mas to vse krasne udelane az ti nekdo bude zblizka ocumovat v Havru auto tak to budu ja :D uz tenhle tema sleduji nejakou chvili a je to radost sledovat jak vse delas a popisujes do detailu .
  13. Ted jsem se dival ze osobni odber zdarma :)
  14. To nevim vcera jsem to nasel nahodou, ale pochybuji ze by to nemeli na sklade. Tak si to tam primo koupit.
  15. Bondo ona ta vune jde koupit i na sumbarku v obchode a ne pres internet http://www.mmtuningauto.cz/tuning-dily/autokosmetika/california-scents/?vyrobce=32 ;)
×
×
  • Vytvořit...