Přejít na obsah

lifty

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    171
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lifty's Achievements

0

Popularita

  1. Hele u mě byl problém s čidlem na posilovači řízení. Při otáčení volantem se v posilovači zvýší tlak oleje, sepne tohle čidlo a zvýší otáčky motoru. Já ho měl totálně na kaši a takhle to lítalo. Stačí odpojit a hned u mě byl vidět rozdíl.
  2. Dlouho jsem tu nic nedával, ono taky ani nebylo moc co s autem se do podzimu jezdilo nebyl na něj skoro čas. Od podzimu stojí v garáži. Jediný co se stalo je, že teď stojí na kozách bez kol a podvozku což se prodalo. Naštěstí už jsou v garáží kola a gumy nové a podvozek dneska přišel z němec. Mám málo času, ale chci ošetřit spodek, zadní nápravu dát do Strong Flexu, potřebuju nově nastříkat prahy, vyměnit olej, nějaký čidla co odešly na motoru, čidlo xenonů atd atd. V plánu je ještě zkosený nový volant, řadičku už mám + dokoupit kožené tapce :-D + jedna fotka jak se mnou jezdí pesan v autě :-) Plánů hodně, času málo, ale zatím na to nespěchám :-)
  3. Škoda, loni jsem s tím projel půlku republiky. Ale strhnul jsem, zapomněl jsem, že na příště by šly pouze změnit číslice. Viktore, kdyby náhodou sis to rozmyslel, rád ti pošlu adresu a zase vylepím :)
  4. https://auto.bazos.cz/inzerat/88750111/Sedacky-naraznik-predni-a-zadnimlhovkyvolant-MF-Octavia-2.php Kdyby někdo něco potřeboval, tak se ozvěte určitě se nějak domluvíme :)
  5. Díky, kola možná budou jiná, ještě se uvidí pro letošek :) Každopádně bych rád zase Octaviasraz, možná škodahome. Uvidíme, je teďka nějak hodně práce i proto je teď spíš využívaná jako víc jako dělník, což už mi začíná dost vadit, takže ji chci zase trochu poladit a bude asi holka garážová a na to courání po melouchách si koupím nějakýho dělníka.
  6. Dlouho jsem nic nedával, není zatím extra nic nového, možná půjdou kola do světa a přijdou jiná, budou nějaké ty opravy laku, kdyby jste někdo věděl o bílých zadních dvěřích (za spolujezdcem), tak bych je vzal (moje byly opravované a už kvetou). Dneska jsem přivezl sedačky, po kterých jsem delší dobu pokukoval a objevily se za pár kaček. Výhřev bagy a řidič i spolujezdec elektrické, řidič s pamětí. Nemá někdo zkušenost s doděláváním elektroovládání a paměti? Je ta paměť už součástí sedaček, nebo je potřeba nějaká jiná komfortka?
  7. Já s tím mám jen jeden problém, je to moc vysoký na mě :D :D
  8. Jak to tobě blbě startovalo/startuje? I za studena? U mě začaly blbnout teplý starty.
  9. To čekáš velkou vodu ne?
  10. Je to velkej randál od kompresoru?
  11. Mě uprímně by to bylo líto, těch peněz a času, ale je to zase každýho věc, čas a peníze.. sám znám jak se zakoukám do něčeho novýho (telefon, auto, cokoliv..) tak se na nic moc neohližím, takže ti tak trochu rozumím :D
  12. No ono ty hodnoty u vstřiků jsou taky takový orientační.. dá se podle toho orientovat, ale stoprocentní to není.
  13. Sraz parádní, prezentace BigTrip byla určitě zajímavým oživením :) akorát trošku musím pokárat výběr kapely, ta byla alespoň za naši skvadru hrozná, úmysl dobrý, ale výběr špatný i když chápu, že se vším člověk nemůže počítat :)
×
×
  • Vytvořit...