Přejít na obsah

charlie55

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Informace

  • Zájmy
    plastikové modelářství<br />kupodivu četba<br />hlasitá hudba :o)<br />Octavia RS :o)<br />CSI:MIAMI

Návštěvy profilu

1 213 zobrazení profilu

charlie55's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, už bohužel ne. Jan Tichý

  2. charlie55

    Ústecký kraj

    Přidám se, víkend je ideální!
  3. charlie55

    Ústecký kraj

    Ahoj kluci, zdravím všechny na fóru. Tento rok musím s předstihem prohlásit za úplně nejhorší v životě, neboť v únoru mě moje chvilková nepozornost připravila o auto :o( V důsledku dalších vlivů je Oktávečka pryč, já chodím pěšky a ještě to docela vydejchávám, takže díky za všechny pozvánky na srazy a hlavně mě hrozně mrzí že neklapla Rozkoš. Plány byly velké, ironií osudu jsem si týden před crashem pořídil novou sadu RS sedaček za těžký peníze, a teď už to vypadá, že auto nebude hodně dlouho. Čili mějte se fajn, jezděte bezpečně a až bude nějaký srázek v CV, naklušu :D bohužel doslova :.o.)
  4. charlie55

    Ústecký kraj

    díky opravám moc nešetřím, ale to přijde kávička v CV by nebyla špatná, existuje někde "jízdní řád", kdo je na řadě :P
  5. charlie55

    Ústecký kraj

    hlavně že je to nahlášeno takhle hezky dopředu, už plánuju a šetřím ... i když momentálně opravuju (
  6. charlie55

    Ústecký kraj

    tak po pročtení fóra mě to štve ještě tak stokrát víc že ta moje kárka nejede ... bohužel až do konce října to se mnou vypadá hodně staticky a autobusově :)(( ale momentálně nabíhám na speciální režim pracuj-pracuj víc-šetři kde se dá, příští rok přijdou úpravy a s trochou štěstí se ukážu na srazu s hlavně fungujícím autem ) Gratulace ke stovce, jaká je meta na příště? 150?
  7. charlie55

    Ústecký kraj

    Zdravím všechny, nápad s Mostem a motokárami je SUPER! Ovšem v pondělí končím v práci v 19.15, cca, takže do bych tam byl tak na osmou ... jinak jsem pro ... teď jsem koukal na ty stránky a vypadá to dobře, jenom tam nepíšou, jestli se jim do té motokáry vejdou dvoumetroví )))
  8. No já souhlasím a stavím se do fronty na jeden!
  9. Já mám RS Combi motor AUQ a teď mi tam taky budou dávat ten plastový kryt, já jsem spíš trhnul ty dva u podběhů, a v servisu mi přímo doporučil dát tam i ten spodní, je pravda, že je tam hrozná díra, když se auto zvedne ... a jak je RS nízko, docela tam ten kryt chci ... a jediná oprava která se týkala motoru (hned po nákupu z bazaru (typicky)) byla menší závada na ventilu turba, opravda 2000 a Okťa létá ... O)
  10. charlie55

    Ústecký kraj

    Díky všem za přivítání v klubu! Příští neděli mám bohužel akci, která byla domluvená dřív, takže to nepůjde. Příště jsem ovšem 100% na palubě :) všichni si to užijte a Chomutov do toho!!!! aspoň vzdálenou morální podporu dodám ...
  11. charlie55

    Ústecký kraj

    Zdravím všechny, nováček, jsem z Chomutova a nedávno jsem "přišel" ke krásné Octavii Combi RS ...parádní autíčko, bude chtít ještě trochu péče, ale to už bude jenom radost. Zdá se, že se tu chystá Chomutovský srázek, také bych se zúčastnil, tak jen řekněte kdy a kde ...
×
×
  • Vytvořit...