Přejít na obsah

DIAGNOSTIK.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    208
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 157 zobrazení profilu

DIAGNOSTIK.'s Achievements

0

Popularita

  1. A co na zaslepení AGR říkají emise při STK?
  2. Zatím jsem neměl to potěšení....
  3. Má to životnost okolo 120 000Km....
  4. A jak teda auto pozná, že někdo narušil ochranu? Nějaké čidlo to prostě potřebuje. Nebo myslíš , že případný zloděj sepne nějaké tlačítko?...Má pouze dveřní kontakty....Domontuj si alarm
  5. Pokud nemáš nějaké vnitřní čidlo, těžko aktivuješ alarm jiným podnětem...
  6. Co třeba , kdyby se něco provedlo se snímačem na akumulátoru....
  7. A když se jedná o služební auto, tak na to řidiči serou.....Nejraději bych je nechal jezdit ve starých feliciích, aby se naučili chovat k autu.
  8. Zkušenost. Malé najeti nárazníkem na obrubník, pohledově jen odřený zespodu a je vymalováno. Výměna senzoru 23000 Kč. Kč. Kdo to má, musí jezdit opatrně. K tomu ještě nastavení-geometrie.
  9. Origo škoda bez pal. počítače 4500, s počítačem 4900 materiál. Práce obsahuje přehození páčky a aktivaci. Cena do 800 Kč.
  10. U O3 funguje mazání přes MIB. A to jen na interval 15000Km a rok. A kdo má prodloužený, automaticky se mu to změní na zkrácený....Přes diagnostiku se nastavují intervaly samostatně přes dvě položky. A to pro výměnu oleje a servis. Dobře nastavený interval pro olej jsou 2roky a 30000Km , pro servis 30000Km a 1rok.
  11. Vadné vstřiky jsou stále častější závadou...Jde překontrolovat diagnostikou pouze v studeném stavu po prvním nastartování motoru. Po chvíli to elektronika dorovnává a hodnoty jsou už v normálu. Jinak vstřiky na stolici.
  12. Pokud to koupíš ve značkovém, tam jiné, než modifikované nemají...
×
×
  • Vytvořit...