Přejít na obsah

Alchemix

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    110
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Alchemix's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám OIII Scout 2.0 TSI 140kw s vyhřívaným volantem, ale chybí mi pádla pod volantem (jsem na ně zvyklý ze své Octavia II RS TSI) Auto je 2019, DQ381. Otázka zní, zda lze vyměnit stávající vyhřívaný volant bez F1 řazení, za vyhřívaný volant s F1 řazením. Případně co vše to obnáší. díky J.
  2. Prodáno Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
  3. Up Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
  4. Zbyly mi po opravě zadní nápravy silentbloky Powerflex Black s označením PFR85-509 Číslo v diagramu: 9 více zde: http://www.powerflex.cz/black-race-rear-lower-spring-mount-outer-p-2832.html V případě zaslání vyžaduji dopravné předem. Osobní předání vítáno. CENA: 650 Kč kontakt: jaroslav.stecher (zavináč) gmail.com 604 144 612
  5. Prodám nepoužité rezervní kolo z Octavie 2 RS. Pneumatika Bridgestone Turanza ER300 205/55 R16 91V. Vzorek 100% Dal jsem na auto větší brzdy a 16" disk už přes ně nenasadím, tudíž pro mě je už k ničemu. Dohoda možná V případě zaslání vyžaduji dopravné předem. Osobní předání vítáno. CENA: 2500 Kč kontakt: jaroslav.stecher (zavináč) gmail.com 604 144 612
  6. Pěkný, máme vzhledově skoro stejný :-) Já dával za přední třmeny z R32ky nějakých 10tis, pak jsem je u Trachty nechal za trojku přelakovat ať to pořádně vypadá a celkem s koutoučema deskama a výměnou kotoučů a destiček vzadu plus práce to vyšlo na nějakých 25tis. Jinak 17" jsou minimum na tyhle třmeny.
  7. Hele úplně v pohodě, vůbec žádnej problém. Všichni s TSIčkama dávaj tyhle a jak je vidět ta to funguje. Doporučujou to i ve specializovaných obchodech. Každopádně na to srovnání se jdu podívat, to mě zajímá.
  8. Nedopadlo, vykašlal jsem se na to. Dal jsem otevřený sání od CTS Turbo a žádnej BOV už nebyl potřeba. Přes ten otevřenej filtr to bylo slyšet taky hodně slušně.
  9. Sériového upraveného od Motorpowera? Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
  10. Alchemix

    Jaké brzdy

    zdar chlapáci, jaké koutouče doporučíte k deskám Feredo Performance DS2500 ?? Případně jsem tady četl nějakou zkušenost s brzdami od Taroxu, brzdí to fakt výrazně lépe? Mám připravený upgrade na 345mm a chybí my už jen kotouče a desky a vážně uvažuji o těch Ferodech DS2500. díky
  11. Prodám necelý rok používané odcloněné sání od CTS Turbo pro motory 2.0TSI (Octavia, Superb) Asi bude pasovat i na jiná koncernová auta s tímto motorem. Přidám k tomu čistící sadu od K&N (jednou použitá) Kupováno u Bořka v HHS. Prodám komplet se všemi díly potřebnými k montáži za 5500Kč jaroslav.stecher(zavináč)gmail.com (důvod prodeje: s autem začala jezdit hlavně přítelkyně a je to na ni moc hlučné :-D) http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/motor/sportovni-filtry-a-sani/sportovni-odclonene-sani-pro-skoda-octavia-rs-superb-2-0-tsi-cts-turbo-2246.html video natočeno na TSI RS DSG (takže omezovač na neutral je na 4000ot/min. takže ten zvuk ještě není tak hlasitý jako při jízdě kdy to točíte do 7tis.)
  12. Doufám, že to vyjde a konečně taky dorazim ;-)
×
×
  • Vytvořit...