Přejít na obsah

boda82

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

boda82's Achievements

0

Popularita

  1. 500,- radiator ale ta práce...celý den jsem na tom strávil je to pakárna... ale když to uděláš tak je pak klid ;-) a mě to taky mlžilo za hustého deště, taky šel z topení kouř jakoby něco hořelo....je tam asi nějaká reakce s větší vlhkostí venku..nebo nevím..
  2. Měl jsem ten samý problém. Je to děravý radiátor topení. Unik kapaliny nepoznáš protože je to málo. Fridex se začne odpařovat až se se topení ohřeje a pak se ti vysráží s vlhkostí na oknech. Vyměnil jsem ho a měl jsem pokoj.
  3. Tam jde o to že stropní lampička se rozsvítí když se odemkne a když se dojede a vytáhne se klíč ze zapalování ne? a v těchto případech budou svítit i ty světla..
  4. Dobrý den, chci se zeptat jestli by šlo coming home udělat tak že si signál pro rozvícení vzít ze stropního světla a přes dvě rele připojit na spínač světel? (dvě rele pro pravou a levou stranu) nebo to jde nějak líp? mám OC1 r.v. 99 děkuji za reakce
  5. necítíš v autě fridex? a není to okno mastné?
  6. jsou to led světla i na napětí 12 i 24 že jo? měl jsem je a ty světla mají v sobě měnič který upravuje vstupní napětí a pouští rušivou frekvenci ven a ta po napajení jde do radia a to pak ruší..jde to vyřešit že před rádio dáte nějaký filtr a nebo připojit tyto led světla pomocí koaxialu a stínění kolaxialu uzemnit...
  7. Dobrý podvečír, dneska jsem mluvil s mechanikem a ten mi poradil at zkontroluji podtlakoví potrubí u brzdového válce...muže te mi prosím říct kde bych to potrubí měl v autě hledat?
  8. boda82

    tempomat zadarmo

    Tempomat se tedy osvědčil? je nějak rozhodující jaký se pužijí kabeli? jsou to jen na signály? nebo jim teče nějaký velký proud při sepnutí?
  9. děkuji..já právě že byl na evidenční kontrole a ta mi neprošla protože nemám napsaný závěs ve velkým T..ale o tom to slyším poprvé a zkusím to..
  10. je to na octavce r.v. 99 verze combi a je to dovoz z německa a při přepisu tady v ČR to zapomněli dopsat do techničáku a výbce nevím ale když otevřu kufr tak mám zespoda napsáno AL-KO s napsanými kilogrami co to unese..
  11. Dobrý den, nevíte kde by se dali sehnat papíry k tažnému zařízení?
  12. ale chladící kapalina nemizí..a kam by to teklo?
  13. boda82

    Čidlo tachometru

    Napíšu jak jsem ho opravil třeba to někomu pomůže. Měnil jsem čidlo teploty a i když jsem upustil chladící kapalinu tak něco tam zustalo a nějaká kapka se dostala přímo na to čidlo. Chvilku to fungovalo bez problému ale pak časem přestal tachometr fungovat. Objednal jsem tedy nový a vyměnil a vše fungovalo. Problém byl v tom že ta kapka fridexu se dostala dovnitř čidla(coš jsem po rozebrání zjistil) a zoxidovalo tam co šlo. Takže tak ....
  14. Dobrý den,hledal jsem ale odpověď na mojí otázku jsem tu nenašel. Jedná se o to že když teď v zimně přijdu do auta,nastartuji a po chvíli jízdy pustím topení tak z topení jde zápach fridexu(ale jen chvíli) a když to foukne na přední sklo tak se mi hned orosí a to tím způsob že už se teplým vzduchem neodrosí a musím to hadrem všechno setřít. Chci se zeptat jestli někdo neměl stejný problém že mu něco z topení zarošovalo přední sklo. Dškuji Jedná se o outo Octavia r.v. 1999
  15. boda82

    Čidlo tachometru

    čidlo je opravdu na převodovce za bohdenovým řazením..
×
×
  • Vytvořit...