Přejít na obsah

bojler

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

bojler's Achievements

2

Popularita

  1. bojler

    Octavia 3 facelift

    Za rok jsem s Bolerem v OIII nemel jediny problem. Mimo sekani AA pred vydanim verze 2.
  2. Dekuju Igorovi za navod k HHC. Je tady nekdo, kdo by umel prodat navod na zmenu funkce tlacitka kufru s KESSY (otevreni vika > odemknuti celeho auta) a zmeny indikovaneho paliva v nadrzi u 1.6TDI (odstraneni skrytych 7l paliva)?
  3. bojler

    Modelový rok 2017

    Mně spíš přijde divné, že tam nějaké jsou, když bývají nesmyslně prakticky v půlce dveří. Už kvůli tomu je jedno, jestli je tam odrazka nebo světýlko. Mě tohle fakt netrápí. Spíš bych tam chtěl ten deštník dřív než v 32KT. Životadárný CO2 je prý zločincem, lidi ekoteroristy volí, tak co se divíte litrovým motorům.
  4. Mula to je, ale nevypadá, že by měla o 20cm delší rozvor. Prodloužený Yeti má téměř stejný rozvor jako Ateca a Ateca bude dvojčetem...
  5. bojler

    Čakacia doba na RS

    Od 619 900Kč. Nezdražilo RS, ale všechny verze kromě Freshe.
  6. Pro mě bohužel vyřešeno - v případě nákupu paketu Dynamic odpadá multifunkce ze základu. Jedinou cestou zachování je právě příplatek 1000Kč za ovládání telefonu (který v tomto případě představuje kompletní MF volant). Jak je to ve skutečnosti s možností dokodování zatím neznámo.
  7. bojler

    Čakacia doba na RS

    Ok, máme tady seznam podezřelých motorů. Pokud se u RS snížila poptávka a zkrátila se čekací lhůta, proč je na seznamu motor, který do RS montuje Škoda tuším ve víc než polovině případů? Pokud je tedy 1.6TDI výjimka a na seznamu je taky. Jak tady, tak na skodahome je řada lidí, kteří zkrácení nezaregistrovali. O ničem podobném nemluvil ani prodejce, který mě poskytl nové ceníky. Naopak si stěžuje na lhůty a navíc ještě restrikce. Uvidíme, i kdyby se teď během posledních dvou měsíců něco zlomilo a najednou nikdo nechtěl koncern, tak se to za chvilku dozvíme.
  8. bojler

    Čakacia doba na RS

    No neco jineho, nez ze emisni afera ma vliv na dlouhe cekaci lhuty u 1.6TDI :) Uvidime, co se bude dit, nejaky vyznamny pokles objednavek by ted moc nedaval smysl.
  9. bojler

    Čakacia doba na RS

    1.6TDI soucasne platformy by mela byt prece nedotcena. Na nove dodavky by pak mela kauza jaky vliv? Rocni kvoty ano,ale jedna se o vic prodejcu - navic jak mali, tak velci..
  10. bojler

    Čakacia doba na RS

    Pred cca 14ti dny mne bylo receno na relativne umirnenou Style 1.6TDI s manualem a prednom pohonem 4 mesice. V jinem vlaknu tady litaji porad podobne cifry. Jestli mas konkretni informace o lhutach, tak bych je ocenil.
  11. bojler

    Čakacia doba na RS

    Mimořádné směny jsou jedna věc. Podíl vyráběných derivátů věc druhá. Letos v první polovině roku došlo ke zvýšení produkce RS na dvojnásobek. Dvojnásobně se ale celková produkce nezvýšila. Standardní dodací lhůta by "měla být" něco mezi 6-8 týdny. RS bylo na násobných hodnotách. Navíc, pořadí vyráběných aut poslední dobou nemá logiku, už na to pár prodejců nadávalo. Jsou auta, na která se čeká půl roku, jiná přijdou za měsíc. Bez jakéhokoli stálého klíče.
  12. Myslím klasickou funkci telefonu - přijetí/ukončení hovoru.
  13. bojler

    Čakacia doba na RS

    Došlo hlavně k navýšení výroby.
  14. Jestli se nepletu, jsou věnce a tlačítkové moduly od MR2016 všechny stejné. MF volanty jsou sjednocené a jsou na nich všechny možné funkce (hlasové ovládání, front assist, telefon). Ty které nejsou součástí výbavy pak jednoduše jen nefungují. jar_da: buďto Amundsen nebo Bolero, ještě nevim. Původně jsem nad Amundsenem neváhal, ale trochu mě poslední dobou odrazuje dynamické navádění. Na starém Amundsenovi (Octavia II, Superb) jsou dopravni informace velmi neaktualni. Když by nebyl v základu MF volant, tak bych ho za 5 000Kč oželel a ovládal telefon na displeji. Ale když už tam MF je a funkce telefonu je jenom za tisícovku, tak asi objednám (pokud nepůjde dokodovat).
  15. Polaris by měl být název (většího) projektu.
×
×
  • Vytvořit...