Přejít na obsah

TLukes

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

TLukes's Achievements

0

Popularita

  1. Potřebuju poradit. Vyměnil jsem čidlo teploty motoru a snímač stavu oleje a po nastartování motor sebou na volnoběh strašně hází. Za jízdy nic necítím. Poradite co zkontrolovat?
  2. Tak koukám, že už jsem taky chycený
  3. TLukes

    Olej do Octavečky TDI 66kw

    jaké máte zkušenosti s Shell helix diesel ultra 5w40? Dal jsem do auta už podruhé, ale na můj vkus docela často dolívám - asi 1l/8000km. Jaký olej byste mi doporučili?
  4. Tak čidla už taky fungují. Stačilo je pořádně umýt. Ale hlášení poruchy brzd.světel pořád blbne. Když připojím staré budíky tak vše funguje jak má. Vyndám žárovku tak hlásí, jinak ne. Zkusil jsem vytáhnout kablík z konektoru (modrý 19) ale hlásí to pořád. Jak to přesně funguje? Dokud vše svítí tak jde do budíků napětí a při prasknutí vlákna se přeruší a zahlásí závadu? Je možné že by v budících byla přerušená cestička?
  5. xenon vyřešený, úplně se rozstřelila výbojka. Sedačka se taky rozjela po výměně spínačky. nevím jestli pomohlo toto nebo odpojení baterky, ale funguje to. takže už jenom dořešit ty park senzory a kontrolu prasklých žárovek a pohoda
  6. to jsem udělal, lezlo mi na nervy jak to při kazdém startu pípalo. Ale co si tím pomůžu? Tím odstraním důsledek a ne příčinu. Nemusí se ty budíky nějak přepinovat? Nebo je problem v kontrole těch žárovek?
  7. Moduly zkusím prohodit. Je možné aby umřely tři čidla najednou. Pískání se mi podařilo vypnout vytažením konektoru z řj. Baterku jsem odpojoval už několikrát a paměť zůstala uložena. teď to nejde ani uložit. to odkodování hlídání destiček nechápu, mě to hlásí praskou žárovku v brzdovkách (ikdyž všechno svítí a čidlo funguje)
  8. Ahoj, pomalu ale jistě se mi začínají kumulovat problémy 1.Přestal svítit levý xenon. Předtím svítil trochu do fialova, tak jsem si myslel, že umřela výbojka, ale vag ukázal chybu 01346 - vedení k zapalovacímu modulu - signál mimo toleranci. Může se to ukázat i při prasklé výbojce nebo je problém v tom modulu? 2.Parkovací asistent - hodnoty 2.,3. a 4.čidla jsou pořád 0, 27, 0 cm. jenom u prvního se mění. Co může být v pr...? Dá se aspoň vypnout ten pípák? (podařilo se mi ho akorát zeslabit) 3.po odpojení baterky nefunguje paměť el. sedačky. hýbat se s ní dá 4.po výměně budíků s "polodotem" 2,5g (1U0 920 820G) za maxidot 3g (tuším 1U0 920 841)hlásí poruchu brzdových světel. předtím to fungovalo v poho. Díky za pomoc
  9. tím to nebude, ta teplota topení klesne během 10 vteřin co klesnou otáčky. Vytočím nad dva tisíce fouká teplý, pustím plyn fouká studený. Odpo jsem ještě sahal na hadice, byly tvrdé a voda v expanzce na minimu a když jsem odšrouboval víčko tak to mocně odfouklo a voda vybublala nad max. Takže nejspíš to bude to těsnění. Doufám, že nebude prasklá hlava.
  10. Motor se normálně zahřeje, budík ukazuje 90, ale jakmile stojím tak z topení začne po chviličce vycházet studený vzduch i když mám klimatronik na HI. když vytočím motor nad 2000 ot. tak začne zase foukat teplý. čím to je? těsnění pod hlavou nebo vodní pumpa? ta je ale téměř nová (5000km). Díky za pomoc
  11. jelikož jsem to hlášení ještě nevyřešil, pouze jsem ho vypl v kodování tak to téma oživím. Napadlo mě, neměly by se přepinovat nějaké konektory nebo tak něco?
  12. zdravím vás, zlomil se mi jazýček co ovládá elektrickou část spínačky. Dá se nějak vyměnit nebo musím sehnat celý ten držák?
  13. není to náhodou číslo budíků? komfortka by měla končit na 799 a nějaké písmenka.
  14. nemáte někdo tip na co se zaměřit? Preventivně jsem vyměnil žárovky v zadních světlech a pořád to hlásí. Vag žádnou chybu neukazuje.
×
×
  • Vytvořit...