Přejít na obsah

mario33

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mario33's Achievements

4

Popularita

  1. Zdarec lidi. Prosím Vás mohl by jste mi to pomoc vyčistit ty vstřiky? Nevím jak připojit tu petku s tím palivovým filtrem atd.Jáký bych tedy měl koupit čistič?
  2. Zdravím všechny.Dlouho jsem tu nebyl tak nevím zda to sem patří. Mám asi problém s podtlakovým čerpadlem brzd. Občas se mi stává že zničeho nic mi tvrdne brzdový pedál. Když bych to čerpadlo odmontoval a byla by tam nějaká prasklina dá se to třeba zalepit tekutým kovem? Myslím že se to hejbe u výstupu z podtlakové vývěvy. A rovnou se chci zeptat po namontování zpět musím nechat odvzdušnit brzdy? Díky za rady.
  3. Zdravím. Prosím o pomoc s vyřešením těchto chyb na Octavii 1.9 SDI 50kW r.v.2000 jeho popis je přiložen v příloze. Děkuji Výpis chyb VCDS 11.11.2.txt
  4. Zdravím. Mohl by jste mě prosím někdo poradit jak efektivně čím mám vyčistit celou palivovou soustavu u Octavie 1.9SDI? Většinou u recenzích chválej TEC 2000 s přímo připojením. Díval jsem se i na nějaká videa, ale nějak jsem nepochopil když to nějak dají plechovku s TEC2000DIC a do ní přivedou hadičky od palivového filtru a nechají to běžet na samotný TEC2000DIC. Máte nějaké zkušenosti buď s tím TEC2000DIC nebo s něčím jiným? Po případně by se hodily i nějaké obrázky nebo podrobný popis jak postupovat. Díky moc
  5. Zdravím máte s tímto produktem někdo zkušenosti a kdo už s tím dělal?A ví že to funguje jak má. Na jiných forech jsem se dočetl že nejlepší to čistit na přímo. Na nějakých videích jsem viděl že od palivového filtru mají vedený dvě hadičky přímo do plechovky s TEC2000.a ty odpojené mají spojené. Jelikož nikdy jsem to tímto způsobem nedělal, tak bych docela rád ocenil kdyby mě s tím někdo pomohl nejlépe poblíž Prahy 18. Nebo popřípadě nějakou funkční alternativu která by fungovala.
  6. Zdravím už delší dobu se potýkám s problémem s nastartováním. Tak jsem vzal autobaterii domu a zkusil ji nabít nabíječkou Ultimate Speed ULG 3.8 B1,ale po identifikaci plného nabití jsem změřil hustotu elekrolytu a ejhle při kontrole hustoměrem mě to ukazauje že baterie chce stále nabít. Tak jsem usoudil že elekrolyt je nizký. Poraďte prosím jak tu hustotu dát do normálu? Jinak elekrolyt je čirý. Někde jsem se také dočet že po vybití na určitou mez 7,5V-10.5V se provádí desulface autobaterie. Poraďte mi prosím jak to udělat? Myslím že bych to vybil na 8V a ihned bych to připojil k té nabíječce Ultimate Speed.Co si o tom myslíte? Díky zkusím udělat malé shrnutí ohledně mých zkušeností s oživováním autobeterie.pdf
  7. Prosím Tě mám to naředit na tu teplotu co tam již je naředěná nebo to tam dolít jak to je?Už tam totiž mám. A jak to mám dolít na max rysku nebo mezi ně?
  8. Zdravím prosím Vás udělal jsem správně že jsem koupil tuto nemrznoucí kapalinu do chladiče? Mám Octavii 1.9 sdi?
  9. Tak jsem zjistil, že ten Sheron Antifreeze Maxi D splnuje normu VW TL 774 D/F G12+. A v manuálu k obsluze je napsaná tato norma VW TL 774D.
  10. Takže když za studena je tedy na minimu tak mám to dolít na max nebo radši jenom mezi ryskama min a max?
  11. Zdravím. Měl bych na Vás dotaz mohu použít tuto chladící kapalinu Sheron Antifeeze Maxi D do tohoto typu motoru? V návodu k obsluze je napsáno norma TL VW 774 D G12. Podle nějakého testu je Sheron Antifreeze Maxi D hodnoceno jako nejlepší a co splnuje nějaké normy.Díky moc Ještě mám dotaz když stojím delší dobu a zkontroluju chladící kapalinu tak je na minimum.Je to normální? Protože když někam dojedu a chvilku počkám a kouknu se kolik toho tak je tak je to na max.
  12. Ahoj zkus třeba si koupit zimní additivu do nafty. Je to možné že nafta kterou si natankoval byla už od výrobce spatně udělaná na zimu. Já osobně mám OC 1.9 sdi a na zimu přidávám VIF additivum do nafty nebo jsem tam také dával do nafty Liqui Moly která je až do -30 stupňů. .
  13. Zdravím máte prosím nějaké zkušenosti s těmito přísadami jak do nafty tak i do motorového oleje?Prosím o nějaké postřehy 1. Ventil Sauber 2. Super Diesel Additiv 3. Injection Reiniger 4. Motor Systém Reiniger Diesel - tento plánujem koupit 5. Oil Additiv 6. Ceratec 7. Motor Spulung Engine Flush 8. Motor Protect 9. Gear Protect 10. Přísada pro hydraulická zdvihádka Budu Vám moc vděčný
  14. Zdravím měl bych na Vás dotaz. Máte nějaké zkušenosti s minimální demontáži při čištění EGR ventilu sprejem Wynns na EGR a vzduchovým sání? A rovněž bych se chtěl zeptat jaký produkt by jste mě doporučily na čištění samotných ventilů v motoru? Děkuji za všechny postřehy a zkušenosti Jedná se mě o to jestli při čištění EGR ventilu sprejem se něco třeba neucpe nebo něco nepoškodí.
  15. Už jsem ho dávno vyměnil. To vím že je moc drahá a výměna simeringu je také drahé. Tak ted bado rad.
×
×
  • Vytvořit...