Přejít na obsah

chipik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele chipik

  1. Chladič zpětného vedení spalin z 1,9TDi, 77kW, BXE, Octavia II. 038131513AD Cena 1000,-Kč
  2. Prodám zánovní, 100% funkční, originální řídící jednotku natáčení xenon světel, AFS, 7L6941329B, pro Škoda, VW, Audi. Cena 500,-Kč
  3. Úplně nový, ještě nerozbalený panel ovládání klimatizace, Climatronic, včetně výhřevu sedadel a ovládání nezávislého topení. Škoda Octavia II FL, Superb II, Yeti, 3T0907044AE 1. foto pouze ilustrační. Panel je zabalený v zalepené krabici. Cena 2000,-Kč
  4. Tak je na tom ještě chladič spalin, EGR ventil, škrtící klapka sání, atd...
  5. Prodám kompletní sadu originálních zimních kol VW Aspen se zimními pneumatikami Pirelli Winter 210 Snowcontrol 3 v rozměru 205/55 R16 91H. Jedná se o novou, nikdy nejetou sadu kol, tři kola ještě zabalená v originálním obalu, jedno rozbalené z důvodu nafocení. Skladovány v pneuservisu, v temnu a při konstantní teplotě cca 18-20°C. Cena 12000,-Kč. Kontakt prosím přes SZ.
  6. Prodám náhradní díly motoru BXE z Octavie, r.v. 04/2009. Ve 2013 při 212000km praskla ojnice, klasika. Vozidlo jezdilo většinu cest z Prahy do Bratislavy, takže motor byl i přes velký nájezd km naprosto v pořádku a bez potíží. Na prodej: vstřikovače, lišta, turbodmychadlo, pokud by někdo sháněl písty, vačka, hadice okolo motoru, el. instalace, tandemové čerpadlo, váha vzduchu, všechny ostatní čidla a snímače, setrvačník, alternátor, dále mám k dispozici velký setrvačník, spojkovou lamelu a přítlačný talíř.. Pokud si ještě na něco vzpomenu, dopíšu. Leží mi to doma v garáži od 2013 a zatím jsem neměl čas to rozebrat, nafotit a nacenit. V případě zájmu o některý díl napište dotaz spolu s cenovou nabídkou a po dohodě daný díl demontuji. Děkuji.
  7. Potvrzuji odblokování poslední verze 3.5 beta-15 pomocí Lucky Patcher na Androidu 6.0. Dnes provedeno a úspěšně odzkoušeno na voze.
  8. Jedna paní povídala, sám jsi to skoro napsal. Nikdo ti nedokáže, že jsi za jízdy sledoval video a nevěnoval se řízení a díky tomu naboural.
  9. ... ale to se lidem strašně těžko vysvětluje.
  10. Jo jo a je to tam stále. A já asi díky tomu nemám možnost aktualizace a jsem stále na verzi 3.0 - beta 12... :-(
  11. Jo jo, přihlášený jsem. Otevřu program a vidím, že mám verzi 3.0 beta 12. Dám update a v GP vidím hlášku: "Skvělé, jste tester beta verze této aplikace", což je jistě skvělé, ale dále mi to nabízí jen možnost odinstalovat, nebo otevřít. O aktualizaci ani slovo.. :-( A teď nevím, jestli něco dělám blbě, nebo mám prostě smůlu a něco spešl, jako obvykle?!?!
  12. A nenašel by se ten správný odkaz? .. ;-)
  13. Vždyť je na Google play psáno jaký jsou novinky: In v3.0: - New user interface - VW/Audi/Seat/Skoda service indicator reset - VW/Audi electronic parking brake release/service tool - More customizations for more supported models - App translated to German - New flexible pricing for Pro features (1-week pass or yearly subscription)
  14. Někam to zmizelo, zvláštní, kdysi jsem to vyplňoval.
  15. Super apka. Já si díky ní dneska nakódoval Corner. A budu zkoumat její další možnosti.
  16. Na automatické otevírání kufru určitě ne, to je pouze odskok. Stejný efekt, jako když kufr spínačem otevřeš, ale pak je ručně musíš otevřít.
  17. Nevím jak je připojen display k tišťáku, ale mohl by to být jenom špatnej kontakt.
  18. A nemáš náhodou celého Columba na díly? Já bych potřeboval koncák..
  19. Ahoj.

    Mᚠještě na prodej ty pružinky na odskok kufru ?? Mám OII Combi a chtěl bych to pořešit, líbí se mi tahle fíčurka.

    http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2783&view=findpost&p=1411364

  20. Pročítal jsem diskuse a spousta lidí se tu věnuje i opravám Columbů. Můj dotaz zní, jestli má někdo C. na náhradní díly, konkrétně bych potřeboval koncák TDA7564B. Povedlo se mi sehnat C., ale bohužel mechanicky poškozenej a to utrhlý kontakty od koncáku. Koukal jsem na netu a prodávají ho někde na moravě, ale cekem za raketu..
×
×
  • Vytvořit...